Novosti

Shia LaBeouf i Megan Fox bivši ljubavnici?

Godine 2008. slavni glumac i prekrasna glumica surađivali su na filmu Transformeri".

Press
12.04.2018 11:30

Megan se za vrijeme snimanja filma bila u dugogodišnjoj vezi s Brianom Austinom Greenom. 2010. godine svoju ljubav okrunili su brakom, a pet godina poslije zatražila je razvod. Prema navodima iz medija za krizu u braku bila je kriva kratka, ali slatka ljubavna romansa koju je imala za vrijeme snimanja filma. Shia i Megan nikad nisu potvrdili svoju vezu, a učestali tekstovi da je upravo on kriv što se njezin brak zamalo raspao, LeBeoufa su strašno ljutile. Slobodno možemo reći da se nisu ni potrudili demantirati medijske napise, već suprotno, u intervjuima su često davali dvosmislene izjave.

Kad se s nekim šest mjeseci družiš na snimanju i usto te ta osoba jako privlači, teško je odvojiti posao od privatnog života. Bilo je kemije između mene i Megan, a to se vidi i na ekranu. Uostalom, to je naša stvar", komentirao je LeBeouf.

"Tresla se brda, rodio se miš" - izreka je koja bi se mogli primijeniti u ovom ljubavnom trokutu, jer Megan i Austin se na kraju nisu razveli.

Shia LaBeouf i Megan Fox čekaju vas ovu subotu na RTL2 u znanstveno-fantastičnom filmu Transformeri" s početkom u 20 sati!