Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
"Uvod u anatomiju"

Shonda Rhimes opet na udaru obožavatelja: Meredith ne smije imati novu ljubav

Glavna producentica serije „Uvod u anatomiju“ Shonda Rhimes kao da je naumila zamjeriti se širokom gledateljstvu koje već godinama fanatično prati seriju o medicinskom osoblju bolnice u Seattleu.

Image
Foto: RTL
Press/ 27.11.2015. u 14:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je mahom „ubijala“ likove, neke zbog vlastite netrpeljivosti prema glumcima, neke zbog njihovog ponašanja,  vrhunac je bila smrt liječnika Dereka Shepherda, glavnog muškog lika u seriji. Zgodni doktor postao je mamac za gledateljice pa je njegova smrt u seriji, a kojoj je razlog navodno bilo njegovo razvratno ponašanje na setu, bila apsolutni šok i po mnogima najveći Shondin grijeh.

Da stvar bude gora, idealna ljubav Meredith i Derekea toliko je brzo pala u zaborav da je Shonda odlučila doktorici Grey naći novog fatalnog muškarca. On je Nathan Riggs kojeg igra zgodni Martin Henderson. Kemija između njih jasno je vidljiva, ali obožavatelji se bune što je Shepherd tako lako zamijenjen, tim više što se scene između Meredith i Nathana događaju u liftu, mjestu brojnih romantičnih scena supružnika Meredith i Dereka.

Hoće li ipak Shonda Rhimes pod pritiskom gledatelja popustiti i održati misao o ljubavi Meredith i Dereka kao vječnoj, tek ćemo vidjeti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba