Novosti

Sin ga je molio da uspori i odmori, no Arnold Schwarzenegger se nakon samo tri tjedna od operacije srca...

Dok njegovi vršnjaci jedva da se bave ikakvom tjelesnom aktivnošću, ovaj 73-godišnjak s već drugim ugrađenim srčanim zaliskom nema vremena za izležavanje

RTL.hr
11.11.2020 15:26

Arnold Schwarzenegger se "osjeća dobro" tri tjedna nakon što je bio podvrgnut teškoj operaciji srca, ugrađen mu je još jedan srčani zalistak. Popularni glumac je u odrasloj dobi otkrio da je rođen sa srčanom manom, a 197. morao je zbog toga na hitnu operaciju. Prvi zalistak ugrađen mu je prije dvije godine.

Zvijezda Terminatora i bivši guverner Kalifornije podijelio je na društvenim mrežama snimku svoje prve vožnje biciklom nakon operacije u kvartugdje zgradu krasi grafit s njegovim likom. Dok prolazi biciklom pored kamere, Schwarzenegger je veselo dobacio: "Ponovno se osjećam dobro."

Uz objavljenu snimku je napisao:

"Upravo sam krenuo na svoju prvu vožnju biciklom nakon operacije srca i osjećam se dobro."


Sin ga javno molio da se odmori

Schwarzenegger je vijest o svojoj operaciji podijelio 23. listopada, prije nepuna tri tjedna kada je uz svoju fotografiju iz bolničkog kreveta napisao kako je bio na operaciji srca i time dobro zabrinuo svoje obožavatelje:

"Zahvaljujući timu u klinici u Clevelandu, imam novi aortni zalistak koji ide uz moj novi plućni zalistak iz moje prošle operacije."

Njegov sin Patrick u komentarima na Instagramu napisao mu je kako moli svoga oca da ne krene odmah u teretanu, već da pazi na sve što mu liječnici govore te da se odmori.

NezaustavljivogArnolda Schwarzeneggera i njegov filmski hitkoji ga je lansirao među zvijezde, 'Conan Barbarin' gledajte u petak u ponoć na RTL-u.