Novosti

Sjećate li se Josipa i Danijele iz 'Superpara'? Mlada Imoćanka više ne izgleda ovako, potpuno se promijenila!

Danijela i Josip nasmijavali su gledatelje popularnog RTL-ovog showa 'Superpar' svojim provalama

RTL TV
26.08.2019 10:55

Najpoznatiji par iz Imotskog, Josip Ajduk i Danijela Dragović , koji su se natjecali u showu 'Superpar', gledateljima RTL-a ostali su upamćeni po smiješnim izjavama ikomičnim svađama. Najmlađi par u kući sve je iznenadio kada je pokazao zajedništvo i ljubav kakvunisu imali ni stariji kandidati, a sve je najviše začudilo koliko se Josip i Danijela dobro poznaju.

Danijela i Josip, Superpar

Iako nisu osvojili titulusuperpara, koja je pripala Jani i Miroslavu Premužić iz Garešnice, Imoćani su ostali popularni, pogotovo među mlađom populacijom. Josip ih je osvojio smislom za humor, a Danijela atraktivnim izgledom. No, upravo je potonje mlada Imoćanka nedavno promijenila!

Naime, na Josipovu profilu na Instagramu se vidi da je Danijela odustala od crne kose i transformira se, ni više ni manje, nego u plavušu!

Josip i Danijela

Obožavatelji mladog para u komentarima su podijeljenog mišljenja: dok se nekima sviđa kao plavuša, drugi je nagovaraju da se vrati na crnu kosu.

Neki su se, pak, prisjetili legendarne scene iz 'Superpara' u kojoj Josip nije mogao krenuti automobilom. Prisjetite se u videu kako to izgleda kad Josipu 'ne iđe'!