Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novi imidž

Sjećate li se Josipa i Danijele iz 'Superpara'? Mlada Imoćanka više ne izgleda ovako, potpuno se promijenila!

Danijela i Josip nasmijavali su gledatelje popularnog RTL-ovog showa 'Superpar' svojim provalama

Image
RTL TV/ 26.8.2019. u 10:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpoznatiji par iz Imotskog, Josip Ajduk i Danijela Dragović, koji su se natjecali u showu 'Superpar', gledateljima RTL-a ostali su upamćeni po smiješnim izjavama i komičnim svađama. Najmlađi par u kući sve je iznenadio kada je pokazao zajedništvo i ljubav kakvu nisu imali ni stariji kandidati, a sve je najviše začudilo koliko se Josip i Danijela dobro poznaju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iako nisu osvojili titulu superpara, koja je pripala Jani i Miroslavu Premužić iz Garešnice, Imoćani su ostali popularni, pogotovo među mlađom populacijom. Josip ih je osvojio smislom za humor, a Danijela atraktivnim izgledom. No, upravo je potonje mlada Imoćanka nedavno promijenila!

Naime, na Josipovu profilu na Instagramu se vidi da je Danijela odustala od crne kose  i transformira se, ni više ni manje, nego u plavušu!

Image
Foto: Privatne fotografije
Image
Privatne fotografije

Obožavatelji mladog para u komentarima su podijeljenog mišljenja: dok se nekima sviđa kao plavuša, drugi je nagovaraju da se vrati na crnu kosu. 

Neki su se, pak, prisjetili legendarne scene iz 'Superpara' u kojoj Josip nije mogao krenuti automobilom. Prisjetite se u videu kako to izgleda kad Josipu 'ne iđe'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba