Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ĆIRO JARKU

Sjećate li se vremena kada se Ćiro kandidirao za predsjednika? 'Ne možeš reći ne'

Te 2005. godine Miroslav Ćiro Blažević kandidirao se za predsjednika. Nije uspio osvojiti željeni broj glasova, a i sam je priznao kako mu je to možda bila pogreška

RTL.hr/ 9.2.2023. u 9:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Oni mene vole, ali kažu mi. Ti si nogometni trener, što ćeš ti u politiku", rekao je pokojni Miroslav Ćiro Blažević svom dugogodišnjem prijatelju i novinaru Andriji Jarku. Na maksimirskom stadionu, za kojeg je rekao kako mu je jedini pravi dom, snimili su životni intervju. Između ostalog, prisjetili su se vremena kada se Ćiro kandidirao za predsjednika. U toj je utrci 2005. godine sudjelovao kao nezavisni kandidat i osvojio je 0,8 posto glasova.

"Što se ova borba približava kraju, to sve više shvaćam kako nisam trebao ići u nju. Ali, ja sam sportaš i ne predajem se. Idem do kraja", rekao je tada Ćiro.

Prisjetio se i kako je sve započelo - tada ga je kolega novinar stavio na naslovnu stranicu i napisao 'Ćiro predsjednik'. Dalje više nije imao izbora.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/24125828-a7a8-11ed-895c-32e04c3867ce/original

Izvor: RTL

'Slušaj me, sine' je intervju, ali to je zapravo topao razgovor dvaju prijatelja, budući da su Ćiro i Andrija to i bili, što se i osjeti u tonu razgovora. Sam razgovor je proširen s dijelovima snimljenim u Travniku, Splitu i Prištini, gdje ljudi svjedoče tome da je Ćiro bio čovjek koji je na mnoge ostavio neizbrisiv trag. Ćiro se Jarku otvorio i rekao mu neke dosad nepoznate detalje o svom djetinjstvu, trnovitom putu, danima u zatvoru, o najvećim uspjesima, ali i najvećim neuspjesima u životu. 

Cijeli intervju Miroslava Ćire Blaževića s Andrijom Jarkom pogledajte besplatno na PLAYU!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Ana Radišić danas slavi 30. rođendan!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba