Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'VOLI ME'

Službeno potvrđeno: Hit Petra Graše zauzeo 1. mjesto na listi emitiranja domaćih singlova!

Hit koji je Petar Grašo napravio u suradnji s Vjekoslavom i Tončijem Huljićem te Leom Škarom osvojila je radijski eter

Image
RTL.HR/ 9.7.2019. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska diskografska udruga (HDU) i ove je godine  objavila top listu najemitiranijih singlova u prvoj polovici 2019. godine, kao i najprodavanijih albuma u fizičkom izdanju. Među domaćim singlovima na listi emitiranja, broj 1 zauzeo je Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' koju izdaje diskografska kuća Tonika. Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, dok iza glazbe i aranžmana stoji Tonči Huljić. U aranžmanu su sudjelovali i sam Petar Grašo te Leo Škaro, a pjesmi je prilikom izlaska pridružen i videospot za koji je zaslužan redatelj Vojan Koceić.

Stihovi pjesme 'Voli me' mogu se čuti i u uvodu serije 'Pogrešan čovjek' koja je nakon velikog hita 'Ako te pitaju' zauzela vrh glazbenih ljestvica. 

"Nije jednostavno uhvatiti se u koštac s novom pjesmom kad ona dolazi dvije godine nakon mega hita 'Ako te pitaju'. Pjesma 'Voli me' prirodni je sljednik normalnih pjesama kakvih u Hrvatskoj, a i šire nedostaje. Pjesme su nastale kao simbioza pjevačkog talenta, pjesme, glazbe i aranžmana. Grašine pjesme bez daljnjega vole apsolutno svi u cijeloj regiji. On nastupa gotovo svakodnevno na nevjerojatnim lokacijama, jedan dan je u Hrvatskoj, drugi u Makedoniji i tako dalje. Karte za njegove koncerte su uglavnom danima ranije rasprodane. Grašo je dragulj kojim treba pažljivo baratati i kojeg ljudi prihvaćaju već od prvog dana. Vjerujte mi, neće potpasti pod hiperinflaciju pjesama i upravo zbog toga tako pažljivo biramo svaki novi singl", izjavio je Tonči Huljić, direktor Tonike te jedan od autora 'Voli me' koji je zajedno s Petrom Grašom bio i u žiriju showa 'Zvijezde – ljetni hit'.  

A seriju 'Pogrešan čovjek' u kojoj možete čuti stihove ovog hita, možete gledati od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati te finale u petak, 19. srpnja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.HR/ 9.7.2019. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obavezno pogledati

Da vam uljepšamo tmurni ponedjeljak: Trener Edo podijelio je najslađi video koji morate pogledati

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba