Novosti

Snimat će se nastavak uvrnute komedije 'Bill & Ted' s Keanu Reevesom

Popularni holivudski glumac otkrio je kako je scenarij za film spreman i slijedi razvoj projekta.

Press
16.04.2018 09:24

Komedija "Bill i Ted u fantastičnoj avanturi" iz 1989. otvorila je vrata glumcu Keanu Reevesu prema boljimi i ozbiljnijim filmovima. A osim što je dao glumcu toliko potrebnu pomoć u napredovanju karijere, i sam film stekao je kultni status.

U filmu "Bill i Ted u fantastičnoj avanturi" Theodore Logan ( Keanu Reeves ) i Bill S. Preston ( Alex Winter ), dva su najbolja prijatelja i pomalo tupasta srednjoškolaca koji moraju napisati referat iz povijesti. Tu ima pomaže Rufus ( George Carlin ), čovjek iz budućnosti koji im posudi svoj vremeplov i Bill i Ted kreću u avanturu koje ih vodi kroz razna vremenska razdoblja.

Keanu Reeves i Alex Winter razgovarali su s novinarima Entertainment Weeklyja o snimanju trećeg nastavka priče o Billu i Tedu.

"[Scenaristi Chris Matheson i Ed Solomom] došli su nam 2007. s idejom da to rade", kazao je Reeves za Entertainment Weekly . Razjasnili su nam ideju i zvučalo je sjajno i stvarno su surađivali s nama, što je stvarno super."

Treći film "Bill & Ted Face the Music" prati starije, no ne nužno i mudrije dečke, koji su sada u braku i imaju djecu, a bore se sa skladanjem glazbe koja će pretvoriti svijet u idiličnu utopiju. Scenarist Ed Solomon rekao je kako će treći film biti "nešto poput Božića s Billom i Tedom".

Pogledajte cijeli intervju sa scenaristima i glumcima kultnog filma "Bill i Ted u fantastičnoj avanturi":

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Keanu Reevesa gledajte u znanstveno-fantastičnom filmu "Dan kada je zemlja stala" u nedjelju u 00:10 na RTL-u.