Play ponuda
Play ponuda
DRUGA OBITELJ

Sofia Vegara jedva je dočekala povratak na set 'Moderne obitelji'!

Lijepa Kolumbijka prve dane 2018. godine provela je na godišnjem odmoru, no fotografijama na društvenim mrežama pokazala je koliko je veseli ponovni susret s kolegama iz popularnog sitcoma.

Image
Press/ 18.1.2018. u 20:03
Play ponuda

Na romantično novogodišnje putovanje u toplije krajeve Sofia se uputila sa suprugom Joeom Manganiellom, a pridužili su im se i članovi obitelji te najbliži prijatelji.

Posebne trenutke s putovanja glumica je dijelila na Instagramu, ali je, u dogovoru sa suprugom Joeom, ipak odlučila kako znatiželjnim obožavateljima neće otkriti lokaciju na koju su otputovali.

Da je napunila baterije i spremna nastaviti s mnogobrojnim obavezama, svjedoče i fotografije sa seta koje je ovih dana ponosno objavila na svom Instagramu.

Pozirajući s kolegama Julie Bowen, Sarom Hyland, Ericom Stonestreetom i Jessejem Tylerom Fergusonom, još je jednom pokazala kako doista uživaju snimajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Autori popularnog sitcoma nedavno su objavili kako će 10. sezona ''Moderne obitelji'' ujedno biti posljednja, no ne sumnjamo da će vesela glumačka ekipa maksimalno iskoristiti svaki zajednički trenutak.

Omiljenu seriju pratite i dalje svakim radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Večeras u 22:30

Film koji je prije 30 godina u Hollywoodu pokrenuo revoluciju specijalnih efekata: 'Jurski park' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba