Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kao da je bilo u prošlom životu

Sofia Vergara i Tom Cruise spadaju među one koji su bili par a da se toga više nitko ne sjeća...

Sofia Vergara danas je jedna od najvećih zvijezda Hollywooda, no 2005. bila je relativno nepoznata, a njezina najveća 'uloga' tada bila je ona djevojke Toma Cruisea. Ni vi se ne sjećate toga?

Image
RTL.hr/ 31.7.2022. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U nastavku teksta donosimo neka slavna imena koja su bila u romantičnoj vezi, a na koje smo (najvjerojatnije) zaboravili da su bili par.

Prije nego što je postao glumac s A liste, Ryan Reynolds je hodao s glumicom Kristen Johnson. Nakon toga je bio i u vezi s Alanis Morissette. Dok je dogurao do braka sa Scarlett Johansson, već je bio velika zvijezda.

Matthew McConaughey kratko je hodao s Janet Jackson, no ta je veza toliko kratko trajala da je se vjerojatno ni oni sami ne sjećaju.

Alana Harpera smo upoznali kao nespretnjakovića koji nije sposoban zavesti niti jednu ženu. No glumac Jon Cryer zaveo je Demi Moore. Iako je njihova veza ostala u 1984., nije Jonu bilo nimalo ugodno kada je dobio novog kolegu na setu „Dva i pol muškarca“ – Ashtona Kutchera. Jer upravo je on bivši suprug spomenute dame.

Već spomenuti Tom Cruise i Sofia Vergara kratko su bili zajedno. Ona je prije njega bila u vezi s Enriqueom Inglesiasom, a Tom je nakon Vergare bio u vezi, pa i braku, s Katie Holmes.  

Image

American Made

igrani film, akcijska komedija
SAD - 2017
Petak, 17. veljače u 22.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'LJUBAV JE NA SELU'

Vita Maslačak: 'Udajem se ove godine, a Nevenka će mi biti kuma!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba