Najpopularniji zagrebački chef, Tomislav Špiček, u emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ugošćuje drage prijatelje i kolege i otkriva njima i gledateljima razne tajne velikih majstora roštilja. Na rešetkama roštilja Špiček je u dvije sezone pripremao razne mesne, riblje i vegetarijanske specijalitete.
Svakom gostu Tomek je pripremao nešto posebno i otkrivao korisne tajne velikih majstora roštilja. Uz savjete vezane za meso i ribu, Špiček je davao i odlične prijedloge kakve bi sve osvježavajuće salate pristajale uz neko glavno jelo.
Špiček je u ovoj sezoni ugostio RTL-ove voditelje Anu Radišić, Domagoja Jakopovića Ribafisha i Marina Ivanovića Stoleta, kolegu Ivana Pažanina i njegova oca, glumicu Sanju Vejnović, food blogere Kasandru Draganić i Darka Kontina te zabavne repere Nereda i Renmana.
A na kraju gozbe svaki je gost dobio odličan poklon: jednokratni ekološki roštilj Casus Grill s drvenim rešetkama i ugljenom. Ovaj grill je zanimljiv jer je lako prenosiv, ekološki prihvatljiv i potpuno biorazgradiv, a nakon korištenja sagorjeli ugljen se može iskoristiti kao prirodno gnojivo za biljke. U isječku iz emisije pogledajte kako je Nered odmah dobio inspiraciju i kazao kako će taj roštilj idući put ponijeti na Sljeme, no i zabrinuo se što li će na to reći planinari koji ga vide.
Kakve će Tomek još velike tajne roštilja otkriti u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji 'BBQ majstorije sa Špičekom by SPAR' ne propustite gledati u subotu u 20 sati na RTL-u.