Novosti

Spot Lovre Dokića iz 'Zvijezda' premijerno prikazan u Top.HR-u, pogledajte ga i vi!

Mladi glazbenik oduševio je svojom karizmom i glasom te zahvaljujući showu dobio priliku snimiti i vlastitu pjesmu

RTL.hr
24.08.2019 13:20

Lovro Dokić , kojeg su gledatelji upoznali i zavoljeli u showu 'Zvijezde - ljetni hit' snimio je spot za svoj prvi singl 'Budi tu', a koji je premijerno prikazan danas u RTL-ovom Top.HR-u.

Ovaj svestrani 17-godišnjak, naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju, svoj prvi javni nastup kao pjevač imao je tek nedavno u showu 'Zvijezde - ljetni hit', a svojom je izvedbom bio jedini koji je uspio rasplakati strogog Tončija Huljića.

Nije trebalo dugo da producenti prepoznaju njegov talent, posebnu karizmu i zreli vokal te da mu ponude suradnju.Lovro je za svoj prvijenac izabrao emotivnu, nježnu baladu sa modernim prizukom, u koju se jednostavno morate uživjeti.


'Pjesma je sve ono što sam priželjkivao'

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glazbu, aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Tomo Bačurin Lima, tekst Danijel Vrban, a spot je režiran pod redateljskom palicom Brune Grgurića i Stelle Lutz, za čiji rad Lovro ima samo pohvale:

"Kada sam čuo pjesmu koju su napravili Tomo i Danijel nisam mogao vjerovati da su je odlučili dati baš meni i da su bili uvjereni da ću je iznijeti baš na način na koji su zamišljali. Pjesma je sve ono što sam priželjkivao - nježna i emotivna melodija sa snažnim tekstom. Na snimanju spota nas je pratila super energija i zafrkancija čitavo vrijeme. Ekipa je bila izrazito profesionalna i u isto vrijeme jako zabavna, a lokacije na opatijskoj rivijeri su nam svima oduzimale dah. Od prve ideje za spot pa sve do organizacije i realizacije zaslužna je moja prijateljica i producentica Stella koja je uz mene od samog početka i kojoj sam iznimno zahvalan na svemu."


Prekrasne lokacije plaže i ACI marine u Ičićima

Pročitajte još
Lovro iz 'Zvijezda' snimio pjesmu za prvi singl

Spot prikazuje zaljubljeni par koji zajedno pleše na istom mjestu od malena pa sve do zrelih godina, asocirajući time na dio teksta u pjesmi koji kaže: "...i kad prodje sve, samo ljubav ostaje...", činjenicu kako vrijeme prolazi, a prava ljubav ostaje zauvijek.

Prekrasne lokacije plaže i ACI marine u Ičićima, te restorana Bevanda u Opatiji pridonijele su nestvarno lijepim kadrovima u spotu.Direktor fotografije bio je Bruno Fantulin, kameru potpisuju Marko Paradžik i Vuk Kolarević, making-of Rene Recek, a za šminku je bila zadužena Nikolina Topić.

Iako vrlo mlad, Lovro je ambiciozno zakoračio prema hrvatskom estradnom nebu i sudeći prema fantastičnom prvom singlu zasigurno će ubrzo i stići do vrha istog.Premijerni spot i pjesmu "Budi tu" možete pogledati u priloženom videu.