Play ponuda
Play ponuda
Čestitamo!

Sretne vijesti: Nemanja i Dragana iz 'Ljubav je na selu' dobili drugu kćer!

Farmerica pete sezone dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', Dragana Vojnović i njezin tadašnji kandidat, Nemanja Blanuša postali su roditelji po drugi put.

Image
Press/ 5.10.2018. u 12:15
Play ponuda

„Ljubav je na selu“ opet se dokazala vrlo uspješnom u spajanju parova i poticanju njihove obiteljske sreće. Naime, farmerica Dragana Blanuša i njezin suprug Nemanja Blanuša, koji su se upoznali i zaljubili u petoj sezoni emisije, postali su ponosni roditelji još jedne djevojčice.

Dragana i Nemanja vjenčali su se 2016. godine a ubrzo im se rodila kći Sara. 

Jučer je njihova sretna obitelj dobila još jednog člana – malenu Laru. “Stigla naša druga princeza Lara. Volim više od života”, napisala je Dragana uz fotografiju iz rodilišta na kojoj drži malenu u naručju.

Sretnom viješću se pohvalio i Nemanja na svom Facebook profilu.

https://adriaticmedianethr.files.wordpress.com/2018/10/dragana-blanusa-blur.png

“Poštovani prijatelji i kolege, danas 03.10.2018 postao sam ponosni Tata jedne male djevojčice… Sreći mojoj nikad kraja. Od danas je počelo jedno novo poglavlje u mom životu, još jedno srce kuca kraj mene, a moje čini mi se da će izletjeti iz grudi… Puno pozdrava svima”, napisao je ponosni tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dragana i Nemanja upoznali su se kada je on došao na njezino imanje. S obzirom na to da su se stalno svađali i da ga je ona čak jednom potjerala s imanja, mnogi su se iznenadili kada su se na kraju vjenčali i osnovali obitelj.

Čije ćemo još sretne vijesti moći objaviti, gledajte uskoro u novoj sezoni emisije "Ljubav je na selu" na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba