Play ponuda
Play ponuda
ČESTITAMO!

Sretne vijesti: Voditeljica Marijana Batinić je trudna!

Sretnu vijest potvrdila je u nedjelju

Image
Foto: Instagram/Marijana Batinić
RTL TV/ 15.3.2020. u 19:00
Play ponuda

Marijana Batinić, koju trenutačno gledamo u ulozi voditeljice 'Ljubav je na selu', na svom Instagram profilu otkrila je fanovima da je trudna po drugi put! 

"Nije o koroni, kunem se! Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto.

Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala...
.
Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći. 
U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija!", napisala je u svom stilu. 

U komentarima su odmah krenule čestitke njezinih obožavatelja, a njima se i ovim putem pridružuju kolege s RTL-a!

Podsjetimo, Marijana sa suprugom Matejem Pašalićem ima kćer Enu, koja je nedavno proslavila 5. rođendan. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO NA RTL-U

MUZIČKI MEGASPEKTAKL 'SUPERSTAR' JE U HRVATSKOJ: PRIJAVI SE ODMAH I ZAPALI TRENDING!

Play ponuda

Više s weba