Novosti

Sretne vijesti: Voditeljica Marijana Batinić je trudna!

Sretnu vijest potvrdila je u nedjelju

RTL TV
15.03.2020 19:00

Marijana Batinić, koju trenutačno gledamo u ulozi voditeljice 'Ljubav je na selu', na svom Instagram profilu otkrila je fanovima da je trudna po drugi put!

"Nije o koroni, kunem se!Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto.

Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala...
.
Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći.
U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također.Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija!", napisala je u svom stilu.

U komentarima su odmah krenulečestitke njezinih obožavatelja, a njima se i ovim putem pridružuju kolege s RTL-a!

Podsjetimo, Marijana sa suprugom Matejem Pašalićem ima kćerEnu, koja je nedavno proslavila 5. rođendan.