Play ponuda
Play ponuda
POVRATAK NA POZORNICU!

Stand up nastupi Chrisa Rocka privukli su brojne holivudske face

Ako je smijeh lijek, popularni komičar izabrao je pravi trenutak za povratak na pozornicu.

Image

Chris Rock

Foto: AP Images
Press/ 14.12.2017. u 13:24
Play ponuda

Chris Rock već nekoliko mjeseci puni dvorane diljem Amerike, Kanade i Australije. Popularni se glumac, komičar, producent i voditelj nakon gotovo jednog desetljeća odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi – stand up komediji.

Turneja pod nazivom ''The Total Blackout'' prva je nakon devet godina, a čini se kako je publika doista željna zabave i smijeha jer je baš svaki nastup unaprijed rasprodan.

''Gotovo deset godina nisam bio na pozornici. Posvetio sam se drugim stvarima, malo glumio, a onda sam jednoga dana odlučio da se želim vratiti komediji. Nisam ni znao koliko mi je to nedostajalo!'', priznao je.

Image
Foto: Teg Dainty
Image
Teg Dainty

Kvalitetu njegovog showa prepoznale su i brojne holivudske zvijezde koje su ga odlučile podržati i pritom se dobro zabaviti.

Image
Foto: Twitter
Image
Twitter

Madonna, Rihanna, Ben Stiller te Kim Kardashian i Kanye West samo su neke holivudske face koje su svoje oduševljenje Chrisovim nastupom odlučile podijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Chris je veliku turneju najavio krajem 2016. godine, zatim se na nekoliko mjeseci povukao kako bi radio na novom materijalu i osmislio sadržaj svojih nastupa.

A teme njegovih viceva i dosjetki doista su mnogobrojne. Od nezaobilaznog Trumpa, nasilja, terorizma i rasizma, do svakodnevnih tema u kojima se svi možemo prepoznati, poput ljudskih mana, bračne nevjere i brojnih poroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Talentiranog i svestranog Chris Rocka gledajte u kultnoj komediji ''Policajac s Beverly Hillsa 2'' u subotu u 20 sati na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE PROPUSTITE

'Goli i prestrašeni ': Reality koji otkriva tko je sposoban preživjeti u divljini - potpuno gol i bez ičega!

Play ponuda

Više s weba