Novosti

Štefica u deliriju, izgubila najviše kilograma dosad: 'Ovo je za moju mamu, kojoj je baš danas rođendan'

Štefica Sever dokazala je kako za nju nema odustajanja. Vjetar u leđa u daljnjem natjecanju svakako će joj dati ogroman gubitak kilograma u ovom ciklusu

RTL.hr
31.10.2022 21:55

Kapetanica crvenog tima, može se to tako napisati, na ovotjednom vaganju rasturila je kao nitko. Štefica , iza koje je težak protekli tjedan, izgubila je čak 6,8 kilograma. Skeptičnost s kojom je stala na vagu vrlo je brzo iščeznula, a ovako je pričala koju minutu prije prijelomnog trenutka u njezinom životu. "Previše šansi sam u životu prokockala, godine su došle, tijelo je svoje napravilo. Ovo je definitivno zadnja šansa koju ja imam ovdje", rekla je Štefica te se pojadala kako joj je u 'Životu na vagi' iznimno teško.

"Od jedan do deset, teško mi je deset. Zapravo, možda je tako bilo na početku. Sada smo već došli do osam, ali teško je. Sve sam izdržala, ali uvijek se provučem kroz mišju rupu. Izvučem se. Barem me s te strane prati sreća", rekla je. I provukla se, a ovoga puta to nije bila mišja rupa.

Ciklus iza nje je bio izvanredan, a na krilima njezinog uspjeha slavio je i crveni tim. Štefica trenutačno ima 124,6 kilograma, odnosno u ovom je ciklusu izgubila 5,2 posto mase. "Zaista ne vjerujem što vidim. Prvi put u životu se nalazim u situaciji da ne vjerujem vlastitim očima", rekao je trener Edo u šoku.

"Danas je mojoj majci 65. rođendan i ovo je za nju", rekla je Štefica, još uvijek pod dojmom zbog skinutih kilograma.