Play ponuda
Play ponuda
'Tri muškarca i mlada dama'

Steve Guttenberg, Tom Selleck i Ted Danson za ovu mladu damu učinit će baš sve!

Ne propustite odličan nastavak popularne komedije iz 1990.

Image
RTL.HR/ 4.8.2019. u 11:37
Play ponuda

Kao novorođenče mala je Mary (Robin Weisman) ostavljena je na kućnom pragu trojice prijatelja. Danas razigrana i iznimno inteligentna petogodišnjakinja, još uvijek živi sa šarmantnim arhitektom Peterom (Tom Selleck), glumcem Jackom (Ted Danson), svojim biološkim ocem, te crtačem stripova Michaelom (Steve Gutenberg). Unatoč svim mukama kroz koje su prošli brinući se o njoj, danas uživaju u igri i druženju sa svojom petogodišnjom ljubimicom.

Maryna majka Sylvia, kojoj je konačno krenulo na poslovnom planu, također živi s njima. Sylvia gradi uspješnu glumačku karijeru na Broadwayu, a s obzirom na to da joj sva trojica prijatelja zdušno pomažu u odgajanju djevojčice, čini se da je sve napokon idealno. No stvari se mijenjaju nakon što se Sylvia pristane udati za zaručnika Edwarda, britanskog redatelja, koji je poziva da se preseli u Englesku. A kad se ispostavi da Edward Mary potajno planira poslati u internat netom nakon svadbe, Peter, Michael i Jack učinit će sve kako bi spriječili vjenčanje.

https://ichef.bbci.co.uk/images/ic/1200x675/p01j167p.jpg

Obiteljska komedija 'Tri muškarca i mlada dama', redatelja Emila Ardolina, nastavak je megauspješnog filma 'Tri muškarca i kolijevka' koji je 1987. godine potpuno pomeo konkurenciju i postao najuspješniji film na kinoblagajnama te godine, prestigavši čak i hit 'Kobna privlačnost'.

https://www.honcho-sfx.com/blog/wp-content/uploads/2015/05/three-men-little-lady-1.jpg

Rezultat golemog uspjeha jednako je kvalitetan i simpatičan nastavak snimljen tri godine kasnije, u kojemu su svoje uloge reprizirali Tom Selleck ('Magnum'), Ted Danson ('Kafić Uzdravlje'), Steve Gutenberg ('Policijska akademija') i Nancy Travis, dok se u ulozi petogodišnje djevojčice Mary pojavljuje Robin Weisman, kojoj je do danas to ostala najveća uloga u karijeri. 

https://dr93qnyg6oltl.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/08/07131424/Three-Men-A-Little-Lady-Wedding.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU S POZNATIM GLUMCEM

Arben Bajraktaraj u 'Besi' glumi šefa albanske mafije, za RTL.hr kaže: 'Živim za uloge, a izgleda da u sebi imam nešto opasno'

Play ponuda

Više s weba