Novosti

Steve Guttenberg, Tom Selleck i Ted Danson za ovu mladu damu učinit će baš sve!

Ne propustite odličan nastavak popularne komedije iz 1990.

RTL.hr
04.08.2019 11:37

Kao novorođenče mala je Mary ( Robin Weisman ) ostavljena je na kućnom pragu trojice prijatelja. Danas razigrana i iznimno inteligentna petogodišnjakinja, još uvijek živi sa šarmantnim arhitektom Peterom ( Tom Selleck ), glumcem Jackom ( Ted Danson ), svojim biološkim ocem, te crtačem stripova Michaelom ( Steve Gutenberg ). Unatoč svim mukama kroz koje su prošli brinući se o njoj, danas uživaju u igri i druženju sa svojom petogodišnjom ljubimicom.

Maryna majka Sylvia, kojoj je konačno krenulo na poslovnom planu, također živi s njima. Sylvia gradi uspješnu glumačku karijeru na Broadwayu, a s obzirom na to da joj sva trojica prijatelja zdušno pomažu u odgajanju djevojčice, čini se da je sve napokon idealno. No stvari se mijenjaju nakon što se Sylvia pristane udati za zaručnika Edwarda, britanskog redatelja, koji je poziva da se preseli u Englesku. A kad se ispostavi da Edward Mary potajno planira poslati u internat netom nakon svadbe, Peter, Michael i Jack učinit će sve kako bi spriječili vjenčanje.

Obiteljska komedija 'Tri muškarca i mlada dama', redatelja Emila Ardolina , nastavak je megauspješnog filma 'Tri muškarca i kolijevka'koji je 1987. godine potpuno pomeo konkurenciju i postao najuspješniji film na kinoblagajnama te godine, prestigavši čak i hit 'Kobna privlačnost'.

Rezultat golemog uspjeha jednako je kvalitetan i simpatičan nastavak snimljen tri godine kasnije, u kojemu su svoje uloge reprizirali Tom Selleck ('Magnum'), Ted Danson ('Kafić Uzdravlje'), Steve Gutenberg ('Policijska akademija') i Nancy Travis , dok se u ulozi petogodišnje djevojčice Mary pojavljuje Robin Weisman , kojoj je do danas to ostala najveća uloga u karijeri.