Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
opasan show

Stevea Austina je jedna točka skoro stajala glave

Steve Austin podizao je puno toga i porazbijao štošta u svojoj hrvačkoj karijeri. Vozio je zambone, špricao arene pivom i razbio neizrecivu količinu vozila. Teksaški glumac i hrvač ispričao je kako je jedan njegov nastup skoro završio smrću.

Image
Press/ 28.4.2017. u 20:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije skoro dvadesetak godina, dok je The Rock u showu pripremao ukop za Stevea Austina, teksaški hrvač je izašao iz dvorane kako bi monster trackom pregazio Rockovog Lincolna.

Austin je prepričao događaj: „Išli smo uživo. Dali su mi znak i krenuo sam. Dogovor je bio da kamionom kasnije uđem u arenu. Otrčao sam kroz stražnja vrata dvorane i sjeo u čudovište od 1800 konjskih snaga, koje je bilo toliko bučno da je za njega bila pripremljena posebna soba kako se ne bi čuo iza zastora. Kad sam ušao u monster, zatvorili su vrata iza mene, no uslijedio je trominutni blok reklama. Tako sam ja udisao ispušne plinove dok su svi ostali gledali reklame i jedva sam mogao disati i postalo je toliko opasno da sam morao izaći van uzeti zraka. Da nisam, moglo se svašta dogoditi jer nitko nije znao što mi se događa.“

Važna lekcija ove priče je da ako kanite gaziti automobile ogromnim kamionom, osigurajte si barem kvalitetni ventilacijski sustav. 

Stevea Austinagledajte u akcijskom filmu „Odmazda“ u petak u 00:30 na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
vikendom u 16:50

Od večeras na RTL2: Vrhunska akcijska serija '9-1-1' donosi priče temeljene na stvarnim pozivima od kojih će vas prolaziti jeza

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba