Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tko je?

Steven Spielberg: u školi su ga maltretirali i izbacili s koledža, a sada je jedan od najboljih redatelja i najbogatijih ljudi na svijetu

Kad o vama snime dokumentarni film koji će se prikazati na jednom od najprestižnijih filmskih festivala, znate da ste u životu napravili dobar posao. Detalji iz života vrhunskog redatelja i njegov put do slave bit će prikazani u dokumentarnom filmu "Spielberg" na 55. New York Film Festivalu.

Image
Press/ 30.8.2017. u 13:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Filmsko društvo Lincoln Centra objavilo je kako će se na filmskom festivalu u New Yorku premijerno biti prikazati dokumentarni film „Spielberg“, redateljice Susan Lacy o impozantnoj karijeri ovog vrhunskog redatelja. Film obuhvaća redateljevo najranije zaljubljivanje u film, odrastanje u američkom predgrađu, uspon do globalne slave s filmom "Ralje", osnivanje DreamWorksa. A kakav je Spielberg zapravo u filmu govore Francis Coppola, Brian De Palma, George Lucas, Martin Scorsese, Tom Hanks, skladatelj John Williams i Spielbergovi članovi obitelji.

55. New York Film Festival započinje 28. rujna i traje do 15. listopada. 

TV premijeru film nomiranog za 6 nagrada Oscar vrhunskog redatelja Stevena Spielberga, "Put rata" gledajte u subotu u 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
AVANTURA POČINJE

Kreću u potragu za onom pravom: Upoznajte farmere 14. sezone 'Ljubav je na selu'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba