Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Ne propustite film katastrofe 'Dan poslije sutra' nakon kojeg ćete osjetiti samo zebnju i pitati se 'Što ako...?'

Image

Dan poslije sutra Dan poslije sutra

RTL.hr/ 1.10.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada globalno zatopljenje počne uzrokovati neslućene tragedije po cijelom svijetu, iskusni će se stručnjak za klimu Jack Hall (Dennis Quaid) uputiti u bezumnu borbu s temperaturama daleko ispod ništice kako bi prevalio dalek put od Washingtona do New Yorka, suprotan smjeru svih ostalih koji bježe na topliji jug, te spasio svoga sina Sama (Jake Gyllenhaal). 

https://thumbs.gfycat.com/UntriedMadAlbino-size_restricted.gif

Što ako smo na pragu novoga ledenog doba?

U ovom vremenu, u kojem su klimatske promjene, koje smo još prije desetak godina smatrali nemogućima, sve primjetljivije, u kojem smo katkad i usred kalendarskog ljeta primorani iz ormara izvući tople veste, sve da bismo do duboko u jesen hodali ulicama samo u kratkim rukavima, u kojem je opasnost od poremećaja koje bi mogle izazvati vremenske nepogode sve veća, pitanje koje postavlja sjajan avanturistički SF film 'Dan poslije sutra' čini se još relevantnijim i aktualnijim. 

https://thumbs.gfycat.com/MenacingElatedGrizzlybear-size_restricted.gif

Jedan od najvještijih autora modernih filmova katastrofe Roland Emmerich i ovoga je puta preuzeo dužnosti redatelja i scenarista kako bi dobio film koji nas tijekom dva sata nepredvidljivih preokreta u radnji, neočekivanih prepreka u misiji glavnog lika te, naravno, vrhunske filmske zabave u koju je priča upakirana, na pomalo oštar način podsjeća da je priroda najvrjednije što čovječanstvo ima, a Zemlja samo posuđena od naših potomaka, kojima je trebamo vratiti neoštećenu i promijenjenu samo nabolje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Željka Klemenčić danas slavi 43. rođendan: Bivša urednica Playboya kuhati je počela iz hobija i s vremenom postala vrsni gastroguru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba