Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DONOSI RTL EXKLUZIV

Što Goran i Hana rade na Tajlandu? 'Sad mi je takvu sramotu napravio, niste svjesni što se dogodilo'

Gospodin Savršeni je postao plavuša, a dok je Goran promijenio izgled, Hana se zaustavila na operaciji grudi i korekciji jagodica i usnica

Ana Zgrebec/ 22.1.2022. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Goran Jurenec i Hana Rodić nakon dramatičnog prekida uživaju u ljubavi. Bivši Gospodin Savršeni i njegova djevojka nedavno su uredili stan u Berlinu, a potom su otputovali u Tajland gdje su dočekali i Novu godinu. A s novom godinom idu i nove odluke - što se to promijenilo kod najpoznatijeg reality...

Ljubav je počela u showu, a kad su prekinuli prošle godine svađali su se na društvenim mrežama. No ljubav pobjeđuje sve pa u vezi prvog Gospodina Savršenog Gorana Jurenca i reality natjecateljice Hane Rodić sada cvjetaju ruže. Par je Novu godinu dočekao u Tajlandu, gdje je uživao u čarima tajlandskih specijaliteta i turističkim obilascima. 

Uz dobar obrok, dane su provodili skidajući se, no oprostite... kupajući se na plaži, no kako ovo daleko putovanje ne bismo pamtili po izležavanju, pobrinuo se 42-godišnji Goran koji je u Bangkoku promijenio imidž - obojio je kosu u sivo te raspametio žene i muškarce na društvenim mrežama.

"Pa ja imam novog dečka! Bebo, pogledaj me", rekla je Hana Rodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
POSVE ISKRENO

Hana Rodić za RTL.hr o ponovnom susretu s Goranom: 'Shvatili smo da smo oboje možda malo preburno reagirali...'

Da, da! Gospodin Savršeni je postao plavuša. Njegov look očito je inspirirao i druge muškarce pa je protekli tjedan voditelj Dalibor Petko od naočitog crvenokosog mladića postao Goranov dvojnik. I dok mišićavi bivši Gospodin Savršeni mijenja izgled, Hana, ovaj put, ne planira ništa korigirati na sebi - za sada!

"Sa svojim izgledom sam potpuno zadovoljna i ne planiram ništa više mijenjati", rekla je Hana Rodić.

Upravo se čita

Da je Goran njezina najveća ljubav, odavno je poznato, a kako bi ovo putovanje pamtila zauvijek, pobrinuo se upravo atraktivni maneken. Naime, Hani je mrtav ozbiljan rekao kako su je na aerodromu prozvali jer kasni na check in.

"Napravila sam opću pomutnju, ljudi su zvali i pitali kako se zovem, ti stvarno nisi normalan", rekla mu je Hana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nadaj se da će te pustiti na avion", uzvratio joj je Goran

"Sad mi je takvu sramotu napravio, niste svjesni što se dogodilo", komentirala je pak Hana.

A u njihovoj vezi događalo se svašta - od fatalne ljubavi do burnog prekida. Ipak, unatoč tomu, ljubavi su dali drugu šansu. Nedavno su zajedno renovirali stan u Berlinu koji je postao njihov novi dom.

Ana Zgrebec/ 22.1.2022. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba