Novosti

Što je s licem radila Renee Zellweger?

Svi smo gledajući Drugo stanje Bridget Jones" primijetili kako glavna glumica izgleda poprilično drugačije od onoga kako je izgledala prije.

Press
31.03.2017 17:37

Nema sumnje da Renee Zellweger (47) u filmu Drugo stanje Bridget Jones" izgleda poprilično drugačije negošto je izgledala kad je prvi put glumila Bridget Jones 2001., čak i zadnji put 2004. Nakon filma svi su se raspričali i raspisali o tome što je sve na svome licu radila i operirala Renee, te su se pitali zašto izgleda tako kako izgleda? Naravno, odgovor je jednostavan: žena je ostarila.

Budimo iskreni, svi smo mi pomalo krivi jer nitko od nas ne očekuje da romantičnu ulogu kasne četrdesetogodišnjakinje tumači glumica koja izgleda kao da je u kasnim četrdesetima. Totalni apsurd.

Rasprava o glumičinom licu započela je krajem 2014., a onaje, nakon što 4 godine nije snimila niti jedan film, fotografirana na crvenom tepihu:

Razglabanje o njezinom licu toliko je uzelo maha, da je sama Rene poslala pismo medijima To nikoga ne bi trebalo biti briga, ali još nisam donijela odluku da ću nešto mijenjati na licu i ići na operaciju očiju." Poricala ona operacije ili ne, jedno je sigurno: Renee je rekla istinu, njezino lice bi trebalo biti njezina briga, a ne naša. Renee je navršivši četrdesetu prestala snimati filmove jer je rekla kako joj gluma više ne predstavlja toliko zadovoljstvo. Počela je raditi ono što voli, volontirati, opet studirati i uživati u romantičnoj vezi.

Šokantni su rezultati istraživanja Polygrapha, po kojem je u 2000 holivudskih filmova, 70% riječi koje su glumice uputile ženama su onima u dobi između 22. i 41. godine. Samo 25% je upućeno glumicama starijima od 42 godine. Usporedno s tim, muški likovi stariji od 42 godine imaju više sekvenca od svih ženskih likova u tih 2000 filmova. Poprilično je zastrašujuća holivudska diskriminacija starijih glumica.

Nama vječno zgodnu Renee Zellweger gledajte u horor filmu Slučaj 39 večeras u 00:30 na RTL-u!