Play ponuda
Play ponuda
UŽIVO

Svečanu inauguraciju predsjednika Zorana Milanovića gledajte u utorak od 11.15 sati na RTL-u

Povodom polaganja predsjedničke prisege Zorana Milanovića Informativni program RTL-a pripremio je posebnu emisiju s početkom u 11.15 sati.

RTL TV/ 16.2.2020. u 12:10
Play ponuda

Sva događanja oko inauguracije, koja će se prvi puta održati u Uredu predsjednika, a ne kao do sada na Trgu svetog Marka u Zagrebu, pratit će RTL-ovi reporteri i izvještavati o svakom koraku izabranog predsjednika sve do primopredaje vlasti nakon koje Zoran Milanović i službeno postaje predsjednik Republike.

Sa svih ključnih mjesta toga dana javljat će se Damira Gregoret, Petar Panjkota, Leona Šiljeg, Boris Mišević, Petra Mlačić i Ilija Radić dok će emisiju iz RTL-ovog studija voditi Ana Brdarić-Boljat uz stručne komentare naših gostiju - komunikacijskih stručnjaka i dugogodišnjih političkih insajdera Biance Matković i Krešimira Macana. Urednici emisije su Borna Keserović i Željka Gulan.

Uoči inauguracije, u posebnom izdanju „Potrage“ od 10.45 sati Silvana Menđušić donosi sve detalje dolaska Zorana Milanovića na vlast – otkrivamo u kojem se kafiću dogovarala strategija, tko su mu bili prvi suradnici i kako je dočekao proglašenje pobjede u izbornoj noći.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PUNA JE PREKRETNICA

Gdje je danas Ines Matošić iz 'Ruže vjetrova'? Bacila se u glazbu, ostavarila se kao majka i nedavno vratila na posao

Play ponuda

Više s weba