Play ponuda
Play ponuda
Slavni glumac

Svi ga znaju kao 'dobrog dečka', no u 'Južnom vetru' Vuk Kostić pokazao je da može biti itekako loš

Kostić je poznat po ulozi policajca u seriji 'Ubice mog oca' gdje glumi policijskog inspektora, no 'Južni vetar' nešto je sasvim drugo...

Image
Foto: IG/vukkosticbadza
RTL.hr/ 21.6.2022. u 16:30
Play ponuda

Srpski glumac Vuk Kostić, koji se pokazao kao odličan u glavnoj ulozi pozitivca, mladog policijskog inspektora Aleksandra Jakovljevića u seriji 'Ubice mog oca', jednako je uvjerljiv i kao kriminalac i negativac s patološkim karakternim crtama. A svoje drugo lice pokazao je i u seriji 'Južni vetar', jednoj od najgledanijih serija na ovim prostorima, a koju možete gledati od ponedjeljka do petka na RTL-u u 21.15!

Hit TV serija 'Južni vetar', nastala prema istoimenom filmu redatelja Miloša Avramovića, bila je još jedna prilika da se Vuk Kostić dokaže u roli punokrvnog negativca. Kostić glumi Spartu, hladnokrvnog profesionalnog ubojicu i desnu ruku šefa crnogorskog klana narkomafije.

Za Kostića je to bilo prilično izazovno iskustvo, s obzirom na to da je paralelno snimao dvije serije, jednu u kojoj glumi pozitivca i policajca i drugu u kojoj tumači beskrupuloznog ubojicu.

"Snimao sam danju 'Ubice', a noću 'Južni vetar'. To je kaos“, otkrio je Kostić za srpske medije. Na pitanje novinara koliko mu je bilo teško u glumačkom smislu prebacivati se iz uniforme poštenog policajca iz 'Ubica' u uniformu kriminalca u 'Južnom vetru', Kostić je odgovorio: "Samo dođem, oni mi stave naočale i spuste mi oko, onda imam crnogorski dijalekt koji mi je u krvi jer sam odrastao na primorju. I eto, to tako prođe“, pojasnio je glumac.

Vuka Kostića kao Spartu gledajte u novim epizodama 'Južnog vetra' na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
subota u 22 sata

Mislite da je drugima život kvalitetniji, bolji i zabavniji? Komedija 'U tuđoj koži' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba