Novosti

'Tajne i laži' od večeras na RTL2!

Za istinu nikada nije prekasno.

Press
02.04.2017 16:40

Život Bena Gundelacha ( Martin Henderson ) potpuno se promijeni kada u šumi, u blizini svog doma, pronađe tijelo četverogodišnjeg dječaka Thoma Murnanea. Obiteljski čovjek sada postane prvoosumnjičeni za ubojstvo. Mediji ga optuže prije nego što je policija dala svoju izjavu te Ben, kako bi spasio reputaciju, posao, brak i zaštitio svoju djecu, sam kreće u potragu za ubojicom. Kada policija identificira ručnu svjetiljku, koja je Benovo vlasništvo, on se nađe u velikim problemima. Istovremeno, on pokušava utješiti Jesse, majku ubijenog četverogodišnjeg dječaka, a situacija se pogorša kada dozna da bi njegova kći mogla biti upetljana u ubojstvo.

Iznimni psihološki triler najnovijeg datuma Tajne i laži" u šest nastavaka pratimo na RTL2 u kasnovečernjem terminu od 3. travnja. Napeta krimi serija produkcijske kuće Hoodlum u ožujku 2014. imala je svoju premijeru u Australiji te se uskoro našla u distribuciji i na programu TV kanala u Sjevernoj Irskoj, Kanadi, Nizozemskoj te krajem rujna 2014. u Velikoj Britaniji.

Trend emocionalnih kriminalističkih serija nelagodne i tajanstvene atmosfere, poput The Killing", prošlogodišnjeg "Mosta", "Pravog detektiva", britanske "Broadchurch", u kojima je u fokusu misteriozno ubojstvo, i dalje se uspješno nastavlja, a svoje mjesto među hit-serijama našla je i odlična australska serija " Tajne i laži" , koja je paralelno s originalnom verzijom dobila svoju američku inačicu. Naime, ABC je u veljači prošle godine objavio da će raditi obradu, a glavne uloge vjerojatno će ponijeti Ryan Phillipe i Juliette Lewis.

Kritika i gledatelji oduševljeno su prihvatili seriju, kao potpuno autentičnu, sjajnog scenarija, režije i glumačkih bravura. Serija se usredotočuje na jednu sasvim običnu obitelj koji se našla u izvanrednoj situaciji, pod pritiskom i optužbama medija, policije i stanovnika mjesta, a čiji članovi pokušavaju održati prisebnost i svoju malu obiteljsku zajednicu. Glavna uloga pripala je Martinu Hendersonu, kojeg se sjećamo iz "Kruga" s Naomi Watts, a tu su Diana Glenn kao Christy Gundelach, koju znamo iz hvaljene australske serije "Underbelly", Adrianne Pickerinng ("The Reef", Rake") kao Jess Murnane i Anthony Hayes (The Slap", Bikie Wars: Brother in Arms") kao detektiv Cornilelle, ali i druga poznata imena australskog glumišta, koji su svoj posao odradili perfektno.

Kasnovečernji termin rezervirajte za RTL2!