Play ponuda
Play ponuda
Video intervju

Tatjana Horvatić u intervjuu 'Skockana pitanja' otkrila je neke sasvim osobne stvari, među kojima je i najdraža igra iz djetinjstva koju su svi obožavali!

Simpatična voditeljica RTL Kockice u posebnom intervjuu otkrila kako je na početku svoje karijere mislila da će se njezin poslovni životni put ostvarivati na nekom drugom mjestu

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 17.4.2022. u 17:15
Play ponuda

Voditeljica RTL Kockice Tatjana Horvatić u videospecijalu RTL.hr-a 'Skockana pitanja' otkrila je svoje snove o budućim projektima, što voli raditi u slobodno vrijeme, bez čega ne započinje radni dan i još mnogo toga.  

Na samome početku Tatjana je podijelila kako je to raditi na RTL Kockici i što joj je najvažnije:

"Raditi za RTL Kockicu je prije svega vrlo zabavno. Naš sadržaj je raznovrstan. Radimo za djecu, uz to što smo zabavni i edukativni smo, i mislim da je to vrlo vrlo bitna stavka."

Simpatična voditeljica priznala je kako joj je nadraži dio posla rad s djecom:

"Najdraži dio posla mi je zapravo rad s djecom. Ona su autohtona, ona ne znaju lagati i njihove reakcije su uvijek iskrene."

Da su njezine misli potpuno posvećene ovom poslu, Tatjana je potvrdila iskrenim odgovorom na pitanje što bi drugo radila da nije voditeljica na Kockici:

"Pa zapravo mi je jako teško odgovoriti na ovo pitanje jer nemam dugi radni vijek, ali sam oduvijek ovdje. Iako sam prije Kockice radila u tiskanim medijima i tada sam mislila 'Da, to je to. U tome se želim ostvariti!' I onda sam počela raditi na televiziji, koja mi u početku nije bila primarni medij, ali kada sam naučila neke njezine zakone, kada sam naučila kako raditi na njoj, kada sam shvatila koliko je to moćan medij, shvatila sam i da mi to odgovara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na pitanje koja joj je bila najdraža igra u djetinjstvu, Tatjana je kao iz topa odgovorila:

"Graničar!"

Koji je Tatjani najdraži animirani film svih vremena, kako joj otkrivene i naučene stvari sa snimanja pomažu u privatnom životu te što jede gotovo svakoga jutra pogledajte u videu na službenom Youtube kanalu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba