Novosti

'Teksaški masakr motornom pilom' na programu je samo za najhrabrije!

Svaka legenda ima početak.

Press
27.11.2016 19:41

Godina je 1939. Zaposlenica klaonice umire pri porodu, a deformirano dijete se rađa. Prekopavajući kontejner smeća, siromah pronalazi dijete, spašava ga i odnosi kući. Thomas, dijete s poremećajem u razvoju, mentalnom i fizičkom, odrasta u kući Hewittovih i radi u tvornici mesa, a kada se ona zatvori, radnici odlaze, no Thomas ( Andrew Bryniarski ), nakon niza uvreda, pobjesni i ubije nadzornika. Thomasov ujak ( R.Lee Ermey ) ubije šerifa, koje je želio uhititi Thomasa, te zauzme njegovo mjesto. U međuvremenu, prije odlaska u rat u Vijetnam, dva brata s djevojkama odluče otići na posljednje putovanje i odmor, a nakon što upadnu u nevolju u pomoć pozovu lokalnog šerifa.

Kultni hororac Toeba Hoopera iz 1974. Teksaški masakr motornom pilom " doživio je nekolicinu remakova i verzija, a večeras gledamo prequel u režiji Jonathana Liebesmana , koji se proslavio s dva popularna kino hita poput Battle Los Angeles " i Wrath of the Titans ".

Teksaški masakr motornom pilom: Početak" poput svojih prethodnika krvavi je prizor, koji će se sigurno svidjeti onima koji vole franšizu. U svakom slučaju znate što možete očekivati – poremećeno društvo, mučenje, kanibalizam i naravno, motornu pilu.

Horor je na rasporedu u 00:50 na RTL-u.