Novosti

'Teoriji velikog praska' ugroženo prvo mjesto!

Američka humoristična seriji učinila je nemoguće kada je nakon dugo vremena s prvog mjesta gledanosti skinula 'Dva i pol muškarca', a izgleda da je sad i ona ugrožena.

Press
29.11.2017 09:35

Popularnost simpatičnih štrebera osvojila je gledatelje diljem svijeta. Gledanost serije u SAD-u iz sezone u sezonu raste sve više pa je tako premijera treće sezone u rujnu 2009. godine bila najgledanija od svih ostalih emisija prikazanih na CBS-u te večeri skupivši 12,83 milijuna gledatelja pred male ekrane.

Teorija velikog praska, Dva i pol muškarca

Serija je u šestoj sezoni postala veoma gledana, a epizoda "The Bakersfield Expedition" je dosegla 20 milijuna gledatelja. Osma sezona nastavlja trend iz prošlih sezona, ali trenutno je samo epizoda od četvrtka 30. listopada bila prva po gledanosti u prime time terminu te je imala gledanost iznad 16,3 milijuna gledatelja. Jedanaesta epizoda devete sezone Teorije velikog praska' i službeno je najgledanija epizoda neke serije u povijesti televizije. Naime radi se o epizodi u kojoj Sheldon i Amy prvi puta imaju spolni odnos. Epizoda je emitirana 12. prosinca 2015. godine, a u prvom tjednu nakon emitiranja, a pogledalo ju je preko 24 milijuna gledatelja, čime je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Po rekordnoj gledanosti 'Teorija velikog praska' našla se na prvom mjestu, ali izgleda da joj se polako približava nova američka hit serija o autističnom doktoru koji je pravi genije. 'Dobri doktor' posljednjih tjedana prikovao je milijune gledatelja uz male ekrane. Pojedinu epizodu u prosjeku pogleda oko 18 milijuna ljudi, a dostatan je podatak da je privremeno svrgnuo s prvog mjesta 'Teoriju velikog praska' i 'NCIS'.

Nove sezone humoristične serije 'Teorija veliko praska' gledajte radnim danom u 22:00 na RTL2.