Play ponuda
Play ponuda
OBZNANILI SVIMA

Tko je misteriozna ljubav Mije Matića? Poznata flautistica živjela je u Australiji, a ima vojsku obožavatelja

Mijo Matić na Instagramu se pohvalio novostima na ljubavnom planu. Već je neko vrijeme u vezi s poznatom flautisticom Arianom koja je veći dio svog života provela u Australiji.

Image
Foto: Ariana Piknjač/Instagram
rtl.hr/ 3.1.2022. u 19:00
Play ponuda

Iako u showu "Gospodin Savršeni" nije uspio pronaći svoju srodnu dušu, izgleda kako je Miji Matiću to uspjelo izvan malih ekrana. Na Instagramu je podijelio zajedničku fotografiju s misterioznom djevojkom, a riječ je o Ariani Piknjač, svestranoj glazbenici rodom iz Bosne i Hercegovine koja je do 14. godine živjela u Sydneyju u Australiji.

Svijetlokosa ljepotica već godinama svira flautu, a zahvaljujući njezinom talentu i znanju na Instagramu je prati više od 95 tisuće ljudi. Ogromnu publiku okuplja i na YouTubeu gdje ima više od 80.000 pretplatnika. 

Rođena je 1995. godine, živjela je u Sydneyju, a glazbenu karijeru započela je s nepune četiri godine. Prvo je svirala klavir, a u srednjoj školi je počela svirati flautu. Glazbenu je akademiju završila u Sarajevu. 

"Glazba je emocija, to sam ja, to je dio mene. Bez toga ne mogu zamisliti život", rekla je Ariana u intervjuu za O kanal 2019. godine. Sviranju podučava i brojne učenike. 

Image
Nova ljubav

Mijo Matić ljubi poznatu influencericu i glazbenicu: 'Napokon. Puno sreće'

Image
Nova ljubav

Mijo Matić ljubi poznatu influencericu i glazbenicu: 'Napokon. Puno sreće'

"Jako volim podučavanje, sve razine sviranja, jer mi je to jedna od najvećih strasti!
Trenutno predajem flautu koristeći zabavan i holistički pristup, povezujući se sa svojim učenicima i tako im približavajući flautu, ali i glazbu", stoji na njezinom profilu na stranici playwithpro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPA

Gledamo ih opet! Ovo su farmeri prve međunarodne sezone 'Ljubav je na selu'

Play ponuda

Više s weba