Play ponuda
Play ponuda
ZLOČESTI KRADLJIVCI

Tko je sve zauvijek posudio rekvizite sa seta? 'Čekao sam deset godina kako bih snimio ovaj film, odlazim u ovom j***** odijelu!'

Svi vole memorabilije, pa tako i glumci koji često otuđe stvari sa seta.

Image
RTL.HR/ 1.5.2021. u 17:00
Play ponuda

Ponekad se kostimi ili rekviziti sa snimanja velikih i popularnih filmova desetljećima prodaju za ogromne svote novca. No glumcima s našeg popisa to nije važno – oni žele suvenir i podsjetnik na projekt na kojem su radili, kao i na dobar provod koji su imali s ostatkom ekipe.

DANIEL RADCLIFFE i EMMA WATSON: Daniel je ukrao dva para naočala, prepoznatljiv dodatak najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera. Svoje primjerke pokupio je sa snimanja Kamena mudraca i Darova smrti, a njegovim stopama išla i Emma Watson koja je glumila pametnicu Hermione. Ona je odlučila sačuvati tri plašta koja je nosila na snimanjima. Ostatak ekipe nije imao problema s time.

ROBERT DOWNEY JUNIOR – Popularni glumac otuđio je veliko slovo A koje se nalazilo na tornju Ironmana, Tonyja Starka. Glumac se našalio da ga želi u svom uredu, ali je ipak uz pomoć kolege zaduženog za rekvizite unajmio maleni kombi i ostvario si želju.

JOSH HUTCHERSON: Josh je glumio Peetu u megapopularnim Igrama gladi. Svi fanovi znaju za trenutak kada njegov lik daje medaljon glavnoj protagonistici Katniss, koju glumi Jennifer Lawrence. No Hutcherson je inzistirao da bi ga on trebao imati pa ga je i ponio kući.

RYAN REYNOLDS: Ukrao je s dva seta -  Green Lantern i Deadpool. Sa snimanja Green Lanterna ukrao je prsten koji je kasnije poklonio obožavatelju na Comic-Conu, a sa snimanja Deadpoola otišao je u originalnom odijelu! 'Vjerojatno ću upasti u nevolje zbog ovoga, ali čekao sam deset godina kako bih snimio ovaj film, odlazim u ovom j***** odijelu!'

Upravo nestašnog Reynoldsa gledajte u filmu 'Deadpool' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
čak mu ne-loše stoji

Enis Bešlagić potpuno neprepoznatljiv s brkovima i perikom

Play ponuda

Više s weba