Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večeras u 21:25 na Kockici

'Tko pronađe prijatelja, nađe bogatstvo': Oni najbolje znaju da nije u šoldima sve

Zabavite se uz komičnu potragu legendarnog akcijskog dvojca za izgubljenim blagom, koje su na otoku sakrili japanski vojnici za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Image
RTL.HR/ 13.5.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Alan Lloyd (Terence Hill) nepopravljiv je kockar, koji je toliko nagomilao dugove da je prisiljen bježati od mutnih vjerovnika. Charlie O'Brian (Bud Spencer) je glumac, koji promovira pekmez odvratnog okusa i sprema se krenuti na dug put brodom na kojem će ga reklamirati. Ono što Charlie ne zna je da se na istom brodu bježeći od svojih progonitelja sakrio Alan.

Kada Charlie pronađe Alana, oni se potuku i padnu u more, ali se ipak uspiju domoći udaljenog otoka usred Paficičkog oceana. Iako isprva misle da su na pustom otoku, shvate da na njemu obitava pleme domorodaca.

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=233x10000:format=gif/path/s64bc7b2ce8102c62/image/i0384d48d66466123/version/1505170370/image.gif

Još jedan iz tzv. Florida faze, „Tko nađe prijatelja, nađe bogatstvo“ klasičan je izdanak Hill-Spencer filma, koji sadrži baš sve što volimo kod ovog dua. Ponovno u režiji Sergia Corbuccija, ova komična potraga za izgubljenim blagom na otoku, koje su sakrili japanski vojnici za vrijeme Drugog svjetskog rata, doista je zabavna, a međuigra između Terencea Hilla i Buda Spencera, izvrsna i funkcionira svaki put kada se zajedno pojave na filmskom platnu ili, u ovom slučaju, na TV ekranima. Što reći, ovo je komičan film kakav se samo poželjeti može, a ako ste fanovi Hilla i Spencera, onda štoviše – zaslužuje obavezno gledanje!

Komediju 'Tko pronađe prijatelja, nađe bogatstvo' gledajte večeras u 21:25 na Kockici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Tko pronađe prijatelja, nađe bogatstvo

igrani film, akcijska komedija
Italija/ SAD - 1981
Petak, 13. svibnja u 21.24 sati
Gledaj na
RTL.HR/ 13.5.2022. u 16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču