Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MARK, JUSTIN I STEPHEN

Tko su glavni akteri reality showa 'Šef na tajnom zadatku'?

Zabavni reality show prikovao je milijune gledatelja uz televizijske ekrane. Seriju je 2009. godine pokrenuo britanski Channel 4, a pretvorila se u franšizu prisutnu u jedanaest zemalja, od Australije i Kanade do Italije, Izraela i Norveške.

Image
Press/ 27.11.2017. u 9:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U svakoj epizodi voditelji poduzeća ili vlasnici mijenjaju svoj izgled i zaposlenicima se predstavljaju pod pseudonimom uz izmišljenu priču kako bi uvidjeli ponašanje svojih zaposlenika.

Glavni akteri ovog zabavnog reality showa nedvojbeno su radnici i šefovi firmi.  Ali često možete čuti kako vas kroz priču vodi Mark Keller, narator ovog showa, inače  američki umjetnik, glazbenik i kompozitor rođen u Oklahomi. Jedan je od najuspješnijih producenata u svojoj državi.

Image
Foto: ShareTV
Image
ShareTV

Godine 2007. surađivao je na kreativnom i inovativnom animiranom filmu „Film Noir“, koji se premijerno prikazivao na Filmskom festivalu u Cannesu. Svoj impresivni glas posudio je glavnom liku.  Osim što je narator showa „Šef na tajnom zadatku“, Mark sudjeluje i u drugim reality produkcijama.

Također, vlasnik je studija u Kaliforniji u kojemu uživo izvodi performance i lansira ih na web. U novim sezonama „Šefa na tajnom zadatku“ zamjenjuju ga Justin Nichols i Stephen J. Cloobeck.

Zabavni reality pratite svaki dan u 19:20 na RTL Livingu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY PREMIUM

Spektakularna turska serija 'Kraljica noći': Dramatična priča o grijesima iz prošlosti, obiteljskim tajnama i ljubavi koja ruši sve prepreke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba