Novosti

Jedan od najpoznatijih celebrity kuhara, restoranski mogul i član žirija kulinarskog showa 'Top Chef'...

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života popularnog celebrity kuhara svjetskog glasa

Press
15.08.2019 10:45

Tom Colicchio rođen je 15. kolovoza 1962. u graduElizabeth u američkoj saveznoj državi New Jersey. Njegovi roditelji, Beverly i Thomas, doselili suu SAD iz Italije.

Colicchio je jedan od osnivača popularnog Gramercy Taverna u New Yorku, gdje je bio glavni šef kuhinje. Također, pokrenuo je vlastiti biznis te otvorio lanac restorana Colicchio & Sons.

Tom je 2001.oženio filmsku producenticu Lori Silverbush . Svadbena svečanost bila je 11. rujna, nekoliko sati nakon što je izveden teroristički napad. Mnogi gosti bili su tužni i prestrašeni, tako da je veselje i slavlje zasjenio strašan događaj.

Tom je u intervjuu za New York Times otkrio kako je na zabavan i jedinstven način zaprosio Lori. "Kada sam gledao High Fidelity s Johnom Cusackom shvatio sam da je Lori sve što mi treba. Zaprosio sam ju dok smo u redu čekali sendviče."Tom i Lori imaju tri sina, Matea , Luku i Dantea .

Colicchio ima dva hobija koja je dobro povezao sa svojim životnim pozivom, obožava ići u ribolov i iza obiteljske kuće uzgaja povrće za svoju obitelj.

Toma Colicchia gledajte u zabavnom kulinarskom showu 'Top Chef' od ponedjeljka do petka u kasnovečernjem terminu i vikendom od8 sati na kanalu RTL Living .