Play ponuda
Play ponuda
PREDIVNA IZVEDBA

Tonči Huljić obradio pjesmu 'Dva put san umra', internet gori od komentara: 'Mislim da se i Oliver sad osmjehuje'

Pjesmu izvode Tonči Huljić & Madre Badessa uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zbora AK ‘Ivan Goran Kovačić’

Image
RTL.HR/ 22.2.2019. u 17:00
Play ponuda

Ovog tjedna objavljen je instrumental velikog evergrina Olivera Dragojevića ‘Dva put san umra’ koju izvode Tonči Huljić & Madre Badessa uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zbora AK ‘Ivan Goran Kovačić’.

Naš predsjednik žirija 'Zvijezda' na ovaj emotivni način želio se oprostiti od svog dragog prijatelj Olivera, a svojom gestom i izvedbom dirnuo je srca brojnih svojih i Oliverovih fanova.

Fanovi oduševljeni

"Ovo je predivno i veličanstveno. Teško je zadržati emocije", "Bojim se da će ljudi shvatiti Huljićevu veličinu kada bude prekasno. Meštar od glazbe", "Savršeno, hvala Bogu šta vas imamo dragi Huljići", "Prekrasna pjesma, bravo Tonči! Mogu samo reći Oliver nas negdje gleda i sada mislim da se osmjehuje! Živote moj! Obožavam slušati Tončija Huljića, meštar od glazbe", samo su neki od komplimenata koje je dobio u komentarima.

Popularna na YouTubeu

Pjesmu je objavljena na YouTubeu te na Facebooku, a oduševljena ekipa nije mogla prestati nizati komentare na društvenim mrežama. Stoga ni ne čudi što je njihova izvedba ove pjesme vrlo brzo postala popularna i na YouTubeu te se nalazi među najviralnijim objavama.

Inače tekst za pjesmu 'Dva put san umra' napisala je Vjekoslava Huljić dok je za glazbu Tonči, a orkestraciju Hana Huljić, njihova kći. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABAVA ZA NAJMLAĐE

'Čudesan dan u šumi' - u petak na Kockici!

Play ponuda

Više s weba