Play ponuda
Play ponuda
NOVI HIT!

Toni Cetinski 'glasno zapjevao' sa Zvijezdama!

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a ovog je puta odlučio napisati pjesmu sa suprugom Dubravkom i pokloniti ju kandidatima 'Zvijezda'.

Image
Foto: Denis Dujak i Hrvoje Kovačević
Press/ 24.8.2017. u 7:46
Play ponuda

Tony je, naime, odlučio pjesmu 'Glasno zapjevaj', koju je napisao sa svojom suprugom Dubravkom, pokloniti 'Zvijezdama' i zajedno s njima napraviti spot. Godinama poznat kao čovjek koji pomaže mladima na njihovom životnom, ali i glazbenom putu, Toni Cetinski još jednom je pokazao svoje veliko srce i nesebičnost.

Image

Toni Cetinski 'glasno zapjevao' sa Zvijezdama!

Fotogalerija
Image

Toni Cetinski 'glasno zapjevao' sa Zvijezdama!

Fotogalerija

Naime, popularni glazbenik je protekle mjesece iskoristio kako bi udružio snage sa mladim i talentiranim glazbenicima, čije vrijeme tek dolazi, te da im na svoj način pomogne u prvim koracima koji su pred njima na sceni. Rezultat svega je pjesma i video spot 'Glasno zapjevaj', koju Toni izvodi zajedno s kandidatima RTL-ovog glazbenog showa 'Zvijezde', Sara Knežević, Marija Barišić, Filip Rudan i Eric Vidović, čiju ćete premijeru spota moći poslušati u nedjelju, 27. kolovoza, u glazbenoj emisiji "Top.HR" u 12:45 sati, na RTL2.

'Pravi razlog zbog čega volim pružiti pomoć mladima koji su u početku ostvarenja svojih snova, je to što njima takve stvari puno znače, a mene izuzetno ispunjavaju. U svojim počecima, od starijih kolega naučio sam puno toga, ali i ono najljepše pomagati mlađima, pa tako ja sada nastavljam tim putevima, jer to itekako ima smisla.', kazao je Toni, koji se i zahvalio Sari, Mariji, Filipu i Ericu što su pjesmi dali baš ono o čemu je on razmišljao dok je nastajala.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Otkrila detalje

Lucija Šarić za RTL.hr o detaljima s glamuroznog vjenčanja: 'Mate Bulić bio je točka na i, iznenađenje mog tate...'

Play ponuda

Više s weba