Novosti

Toni Cetinski 'glasno zapjevao' sa Zvijezdama!

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a ovog je puta odlučio napisati pjesmu sa suprugom Dubravkom i pokloniti ju kandidatima 'Zvijezda'.

Press
24.08.2017 07:46

Tony je, naime, odlučio pjesmu 'Glasno zapjevaj' , koju je napisao sa svojom suprugom Dubravkom, pokloniti 'Zvijezdama' i zajedno s njima napraviti spot. Godinama poznat kao čovjek koji pomaže mladima na njihovom životnom, ali i glazbenom putu, Toni Cetinski još jednom je pokazao svoje veliko srce i nesebičnost.

Pročitajte još
Toni Cetinski 'glasno zapjevao' sa Zvijezdama!

Naime, popularni glazbenik je protekle mjesece iskoristio kako bi udružio snage sa mladim i talentiranim glazbenicima, čije vrijeme tek dolazi, te da im na svoj način pomogne u prvim koracima koji su pred njima na sceni. Rezultat svega je pjesma i video spot 'Glasno zapjevaj' , koju Toni izvodi zajedno skandidatima RTL-ovog glazbenog showa 'Zvijezde', Sara Knežević, Marija Barišić, Filip Rudan i Eric Vidović , čiju ćete premijeru spota moći poslušati u nedjelju, 27. kolovoza, u glazbenoj emisiji "Top.HR" u 12:45 sati, na RTL2.

'Pravi razlog zbog čega volim pružiti pomoć mladima koji su u početku ostvarenja svojih snova, je to što njima takve stvari puno znače, a mene izuzetno ispunjavaju. U svojim počecima, od starijih kolega naučio sam puno toga, ali i ono najljepše pomagati mlađima, pa tako ja sada nastavljam tim putevima, jer to itekako ima smisla.' , kazao je Toni, koji se i zahvalio Sari, Mariji, Filipu i Ericu što su pjesmidali baš ono o čemu je on razmišljao dok je nastajala.