Novosti

Top 5 poljubaca prošlih sezona 'Ljubav je na selu': Neki su se ljubili na francuski, neki na ruski način...

Neke poljupce ne bismo mogli zaboraviti ni kad bismo željeli...

Tamara Žiger
30.04.2022 10:54

Nova, 14. sezona emisije ' Ljubav je na selu ' uskoro počinje, a u kojoj će 11 novih farmera tražiti ljubav, nadajući se da će im biti kao prošlim farmerima koji su se u emisiji i ljubili.

A dok čekate novu sezonu, prisjetite se tih trenutaka - jer bilo je stvarno svega, od francuskih do ruskih poljubaca!

Novu sezonu emisije 'Ljubav je na selu' gledajte uskoro na RTL-u.


1. Ruski poljubac Milene i Nevena

U 13. sezoni 'Ljubav je na selu' kandidatkinja Milena Kobajashi ex Karađorđević strastveno je poljubila farmera Nevena Landeka na prvom susretu.

"Po ruski", objasnila je Milena, a zatim tražila Nevena da joj masira grudi.

"Možeš me dotaknuti za jednu grud", rekla mu je, a Neven je pao u trans i učinio što je zatražila.

"Zamiješao je grud baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu", zaključila je Milena.


2. Ivanka Milutinović poljubila je Josipa

Farmer iz 12. sezone Josip Tratnjak nije očekivao da će mu 'Ljubav je na selu' donijeti poljubac s 20 godina starijom ženom. Naime, njegova kandidatkinja Ivanka Milutinović (poznata i kao Milena Kobajashi ex Karađorđević i Vita Maslačak ) pokazala je Josipu kako se preuzima inicijativa. Naravno, na svoj način.

"Dođi ovdje, to se brzo, kao kod doktora. Sad ćeš mi samo odraditi brzinsku simulaciju usta na usta. Prići ćeš mi i stavit ćeš mi usta na usta", objasnila je Ivanka, a zatim odbrojala do tri i naslonila usne na Josipove.

"Ne, nije to bio francuski poljubac s jezikom. Htjela je iskustvo s mlađim muškarcem imati, tako da je to i dobila, ja sam joj ispunio to obećanje", rekao je poslije Josip.


3. Poljubac Ivanke i Gabi

U 12. sezoni Ivanka Milutinović nije ljubila samo muškarce, već i žene pa je tako strastveno poljubila Josipovu "zlatnu djevojku" Gabrielu Kamenečki .


4. Neočekivani poljubac Marijane i Jacka

U 11., internacionalnoj sezoni događale su se prilično neobične stvari: bilo je mnogo putovanja, svađa, poljubaca, preokreta... No, držimo se poljubaca. Mladi farmer Daniel Granja iz Ekvadora na prvom spoju poljubio je kandidatkinju Tanju, a zatim je krenuo ljubiti sve redom, pa je tako i voditeljica 11. sezone Marijana Batinić zamalo dobila poljubac! Daniel je na partyju poljubio i kandidatkinju farmera Jacka Vukoje iz Australije Anu Radoš , a zatim je uslijedila Jackova osveta - on je na ponovni susret farmera i kandidatkinja došao s Marijanom Črlenec , kandidatkinjom Kanađanina Srećka Ponjavica i na iznenađenje svih pred svima je poljubio!


5. Poljubac - u gepeku

Neven Landek nije se ljubio samo s Milenom - pod njegove usne pala je i Samanta Knežević , s kojom se Neven ljubio na francuski način i to u - gepeku!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.