Novosti

Top komedije neponovljivog Marlona Wayansa

Tijekom protekla dva desetljeća braća i sestre Wayans napisali su, režirali, producirali i nastupili u više od 45 filmova i televizijskih emisija

RTL.hr
09.03.2021 17:30

Marlon je rođen u New Yorku kao trećeod desetero djece Elvire i Howella Wayansa. Dwayne, Keenan, Damon, Kim, Shawn, Marlon, Nadia, Elvira, Diedre i Vonnie svi su uključeni u show business. Marlon se1992. pojavio uz najstarijeg brata Damona Wayansa u filmu 'No Money'u kojem ga je zapazila šira publika. Nakon toga je sa Shawnom 1995. glumio u seriji 'The Wayans Bros'koja je dokazala kako su Wayansi odlični komičari. Serija je trajala četiri sezone. Donosimo vam četrifilmaMarlona Wayansa u kojima je odigrao jednu odvažnijih uloga.

1. 'Mrak film' jeparodija na apsolutno sve horore, trilere i teen-filmove snimljene 90-ih kao što su 'Vrisak' , 'Šesto čulo' , 'Znam što si radila prošlog ljeta' i mnogih drugih. Osim što u njemu glumi, za njega je Marlon napisao i scenarij.

2. 'Mrak komadi' vrhunska je komedija u kojoj dvojica osramoćenih agenata FBI-a, crni blizanci Kevin (Shawn Wayans) i Marcus Copeland (Marlon Wayans), dobivaju zadatak od otmice zaštititi nasljednice carstva cruisera, Brittany i Tiffany Wilson.

3. 'Paranenormalna aktivnost' urnebesna jeparodijana poznate horore - 'Paranormalno', 'Sotona: Razotkrivanje', 'Zla kob'i 'Posljednji egzorcizam', koji su mnogima utjerali strah u kosti.

4. 'Pedeset nijansi crne' urnebesna je komedija iz 2016. godine koja parodira megapopularnu romantičnu dramu 'Pedeset nijansi sive'u kojoj je Marlon uz glavnu ulogu napisao i scenarij.

Vrhunsku komediju 'Pedeset nijansi crne's Marlonom Wayansom gledajte u nedjelju u 23 sata na RTL-u.