Novosti

Top tri zastrašujuća momenata Javiera Boteta!

Možda vam njegovo ime zvuči jako poznato, ali sigurni smo da kad biste morali razmisliti o tome kako izgleda, ne biste se mogli sjetiti njegova lika.

Press
14.02.2018 15:14

Zašto je to tako? Glumac Javier Botet poznat je po ulogama u horor filmovima kompanije 21st Century. Pogledajte top tri momenta kad vam je ovaj glumac utjerao strah u kosti.

1. Witching & Bitching" (2013.)

Javier Botet, Witching & Bitching

Španjolsku horor komediju režirao je Alex de la Iglesia. Witching and Bitching je priča o dva pljačkaša koji zamaskirani u Isusa i "plastičnog" vojnika opljačkaju banku te se dadnu u ludi bijeg. Ali umjesto da pobjegnu u Maroko, kako su planirali, završe na sjeveru Francuske, gdje im prijeti luda vještica i njezina horda sljedbenika, koji žele uzeti opljačkani plijen, ali i meso s njihovih kostiju. Glumac Javier utjelovio je lik Luismia. 2. Crimson Peak" (2015.)

Javier Botet, Crimson Peak

Priču o mladoj spisateljici koja se zaljubi u šarmantnog muškarca mračne prošlosti remek-djelo je redatelja Guillerma del Tora. Javier u filmu glumi duha čak tri osobe i to: Margaret McDermott, Pamela Upton i Enola Sciotti. 3. The Conjuring 2" (2016.)

Paranormalni istražitelji putuju u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u razdoblju od 1977. do 1979. događali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu. The Crooked Man" pripao je baš ovom glumcu.

Legendarnog i zastrašujućem Javiera gledajte u hororu Mama" ovaj petak na RTL-u u 23:40.