Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Specijal

Top.HR vraća se na RTL2 posebnom emisijom!

„Top.Hr“ specijal donosi presjek najzanimljivijih videouradaka kako poznatih lica, tako i onih koje nismo dosad vidjeli

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 27.5.2020. u 13:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U subotu, 30. svibnja, na RTL2 vraća se emisija „Top.HR“ specijalom o akciji GLASNO! koju je pokrenuo RTL Music tijekom izolacije izazvane pandemijom koronavirusa.

Riječ je o akciji u kojoj su glazbenici bili glasni kad je sve bilo tiho te pokazali koliko su maštoviti i kreativni! Na adresu RTL Musica stiglo je mnogo glazbenih uradaka iz dnevnih boravaka, domova, dvorišta, vrtova, prirode, s mora i obale, doista iz cijele Lijepe Naše!

„Sretna sam što se vraćamo na male ekrane, i to baš ovim izdanjem - 'Top.Hr' specijalom! Glazbenici su me uistinu oduševili svojom kreativnošću! Bili su glasni na najbolji mogući način - glazbom. Napravili su najbolje moguće; svirali su, pjevali, stvarali i slali pozitivan primjer i sigurna sam da ćete uživati u tome što ćete gledati“, rekla je voditeljica i urednica emisije „Top.Hr“ Ana Radišić, koja se neizmjerno veseli i što se magazinska emisija „RTL Exkluziv“ od idućeg tjedna vraća u svoj ustaljeni ritam od dvije emisije vikendom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Top.Hr“ specijal donosi presjek najzanimljivijih videouradaka kako poznatih lica, tako i onih koje nismo dosad vidjeli, a iznimno su talentirani te su se odvažili pokazati svima što znaju i mogu.

Violončelistica svjetske slave Ana Rucner te pobjednik Dore i najemitiraniji domaći muški izvođač i dobitnik Top.Hr Music Awardsa Damir Kedžo podržali su akciju od samog početka, to su glazbenici koji su tijekom izolacije stvarali glazbu i svirali online i upravo su zato oni gosti specijalne emisije!

Gdje su sad te koliko se vesele ponovnom planiranju života sada, kada epidemiološke mjere popuštaju, pogledajte u subotu u 13.45 sati na RTL2.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba