Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
13. sezona

Traže se farmeri i farmerice: Prijavi se u novu sezonu 'Ljubav je na selu'!

Ne čekajte da vas pronađe ljubav! Pronađite vi nju! Usamljeni ste, živite na selu, a u potrazi ste za nekim kome ćete darovati srce?

RTL TV/ 3.1.2020. u 11:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prijave za novu sezonu omiljene dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' su počele! ''U ovom užurbanom vremenu ne isplati se više čekati, stoga telefone u ruke i prijavite se za novu sezonu jer možda baš vas u našoj emisiji čeka ljubav, kao što je dočekala mnoge', kazala je voditeljica Marijana Batinić koja je kroz 11 sezona spojila više od deset parova, a rodilo se čak 17-ero djece.

Stoga se pozivaju svi usamljeni farmeri i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – ljubav!

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života, fotografiju i pismo prijave mogu poslati na e-mail adresu ljubavjenaselu@rtl.hr ili se prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom ''farmer'' (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms).

Život na selu ljepši je udvoje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EMISIJA 'KAD SMO BILI MALI'

Omiljeni trener i televizijsko lice: Pogađate li tko je na fotografiji? 'Kao malog me nisu mogli natjerati u kuću'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba