Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PON - PET u 20:15

Treću sezonu turske hit-serije 'Žena' gledajte na kanalu RTL Passion

Snažna i odvažna, naša heroina suočit će se sa svim demonima iz prošlosti kako bi osigurala sretnu budućnost svojoj djeci.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 17.1.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Napet kraj druge sezone ostavio je gledatelje u neizvjesnosti. Prometna nesreća u kojoj su teško nastradali Bahar, Sarp, Arif i Hatice ostavila nas je zapanjene u napetom iščekivanju da što prije saznamo što se dogodilo glavnim junacima. Jesu li svi preživjeli? Je li netko poginuo? Kako će se nesreća odraziti na Baharinu tešku bolest?

Jača nego ikad

U trećoj, ujedno i posljednjoj sezoni, Bahar se vraća jača nego ikad. Posljednja sezona zaokružit će dramatičnu priču o hrabroj i požrtvovnoj majci koja se susrela s raznim životnim nedaćama. Izgubila je supruga, izbacili su je iz stana s djecom, otkrila je da boluje od smrtonosne bolesti, a istovremeno je pokušavala omogućiti svojoj djeci normalno djetinjstvo te je pronašla novu ljubav u dobrodušnom Arifu.

Sudbine glavnih junaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U posljednjoj sezoni ne propustite saznati kakva će sudbina zadesiti glavne likove. Hoće li nesreća i bolest promijeniti Baharine osjećaje prema ocu njezine djece ili će ga i dalje prezirati što ju je ostavio? Hoće li bezdušna Širin promisliti o svojim postupcima i poboljšati se ili će ići do kraja u svom zlom naumu. Kakav će kraj doživjeti Enver, Hatice i Arif? Hoće li Doruk i Nisan napokon živjeti u sretnoj obitelji?

Seriju koja je osvojila srca milijuna gledatelja, ali i brojne nagrade, gledajte od ponedjeljka do petka u 20:15 na kanalu RTL Passion.

Image

Žena

dramska serija
Turska - 2017
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
RTL.HR/ 17.1.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču