Novosti

Trendovi by Mirjana Mikulec: Kako pogoditi s dnevnim boravkom, a što napraviti s kupaonicom i spavaćom sobom?

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na društvenim mrežama otkrila je kako treba, prema njezinom mišljenju, izgledati savršen dnevni boravak. kupaonica i spavaća soba

RTL.hr
01.12.2022 20:00

Kada se primite uređenja, priznajte - slatke su to muke. Najlakše je stvar prepustiti stručnjacima, a tu je predvodnica dizajnerica interijera Mirjana Mikulec . Izdvojili smo njezinih nekoliko savjeta kako urediti pojedine prostorije u kući ili stanu.


Crni detalji u kupaonici

Volim ovaj trend crnih sanitarija, mislim da kupaonice baš izgledaju jako stylish i predivno se kombiniraju s bilo kojom karamikom, pogotovo kad je u nekom zanimljivom uzorku ili nekoj (za kupaonice) neobičnoj boji poput plave, roze ili zelene. Tako su se i u ovoj kupaonici odlično uklopile kao kontrast živahnoj keramici. Sve ostalo je vrlo smireno i jednostavnih linija.


Motivi prirode u spavaćoj sobi

Kada priroda posluži kao ispiracija. Organski motivi i oblici, zelene nijanse i neizostavno drvo u ovom slučaju vode glavnu priču. Velika spavaća soba ima i pripadajuću garderobu za maksimalnu organizaciju i, napokon, harmoniju u prostoru.


Ravne linije u dnevnom boravku

Ako se jedan fenomen može gotovo bez iznimke pripisati samo Hrvatima i susjednim zemljama, onda je to - opsesija kutnim garniturama! Morate priznati da je "kutna" sastavni dio gotovo svakog dnevnog boravka u kojem ste ikada bili, pa bio on malen, ogroman ili srednjih dimenzija, za kutnu garnituru uvijek ima mjesta! Kad bi mene pitali kako izgleda savršena sofa, trosjed, dvosjed ili garnitura, ja bih samo pokazala ove fotografije. Volim ravne linije u kombinaciji s mekim, toplim materijalima i tanke nogice za elegantniji izgled. To je provjereni recept za klasičan i bezvremenski izgled prostorije, neovisno o stilu.

Podsjećamo, popularna emisija o uređenju interijera, "InDizajn" krenula je sa 22. sezonom emitiranja. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na male ekrane donosi brojna iznenađenja, ideje i trendove u opremanju domova, a emisiju gledajte svake subote u 11.40 sati na RTL2.