Novosti

Trener Edo za RTL.hr: 'Pogledao sam u Ružu i odmah sam vidio svoje roditelje kako sjede ispred televizora...

U subotu navečer u zagrebačkom HNK dodijeljene su Večernjakove ruže u sedam kategorija. U onoj za Novo lice godine nagradu su odnijeli trener Edin Mehmedović i Maja Ćustić iz 'Života na vagi'.

RTL.hr
22.03.2021 10:08

Nakon što se svojim fanovima zahvalio putem društvenih mreža jer su odabrali baš njega, Edo je i za RTL.hr otkrio koliko mu ova nagrada znači.

"Teško je riječima opisati osjećaj kad staneš na pozornicu HNK. Kroz glavu mi je strujalo tisuću misli, svaka sa svojom emocijom. Prisjetio sam se nekih detalja iz Crikvenice s našeg prvog dana snimanja i susreta s kandidatima, pa Stare Kapele i one duge zavojite ceste kojom smo toliko puta znali propješačiti. Lica svih kandidata kao da su me gledala iz publike, osjetio sam se tako malen pod svjetlima tako velike pozornice", rekao je Edo.

Pročitajte još
Na dodjeli u HNK: Maja i Edo u glamuroznom izdanju zabljesnuli na dodjeli nagrada!

"Pogledao sam u Ružu i odmah sam vidio svoje roditelje kod kuće kako sjede ispred televizora vjerojatno uplakani, ali ponosni. Uhvatio sam ju čvrsto u svoje naručje i do kraja večeri ju nisam ispuštao iz ruke, jedva čekajući da ju predam svojim curama. Hvala svakome tko je odvojio svoje vrijeme i energiju te glasao za svoje favorite. Ova nagrada je vrlo vjerojatno moje najveće osobno priznanje u životu", dodao je iskreno.

"Posebnu zahvalu bih htio uputiti RTL-u i izvršnom producentu projekta Vanji Meandžiji kao i svim članovima tima koji su nam bili podrška od prvog dana. Neizmjerno sam zahvalan i emotivan na ovom predivnom životnom iskustvu", rekao je Edo naposljetku.

Čestitamo još jednom!