Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TRAGIČNE PRIČE

Trenuci kada su i najveće zvijezde samo ljudi

Automobilske nesreće, predoziranja ili nemar, samo su neke od tragedija s kojima se, nažalost, brojni roditelji susreću i zbog kojih gube ono što im je najvrjednije – svoju djecu. Od toga nisu zaštićene niti filmske zvijezde, a njihove tragedije stavljaju veliki pečat na njihove karijere.

Image
Press/ 30.11.2015. u 12:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Keanu Reeves 1998. upoznao je Jennifer Syme i između njih se rodila velika ljubav. Godinu dana kasnije Jennifer ostaje trudna s djevojčicom kojoj su odabrali ime Ava Archer, ali nakon komplikacija u osmom mjesecu trudnoće, par nikada nije dobio priliku upoznati svoju kćer. Da stvar bude gora, godinu i pol nakon tužnog događaja, Syme je poginula u prometnoj nesreći.

Još jedan velikan filmske industrije, John Travolta, zna kako je izgubiti dijete. Njegov sin Jett, kojeg je dobio sa suprugom Kelly Preston, 2010. godine, kada mu je bilo svega 16 godina, naglo je napustio obitelj. Razlog je bio napadaj koji se nije mogao predvidjeti. Travolta je o tom događaju dugo odbijao davati izjave, a kada se konačno otvorio i progovorio o smrti svog sina, kojemu je dijagnosticiram autizam, rekao je da mu je to bilo najgore razdoblje života. Mislio je da neće moći preživjeti, ali nastavio je samo kako bi bio podrška ženi i ostaloj djeci.

Bill Cosby je sa suprugom Camille Oliviom imao sina jedinca Ennisa, koji je poginuo 1997. Tada 27-godišnji Ennis mijenjao je gumu na automobilu, kada je upucan od strane nepoznatog napadača. Podlegao je ozljedama, a neutješni roditelji nikada nisu prežalili gubitak.

Liam Neeson je suprugu Natashu Richardson izgubio prije 6 godina na skijanju u Quebecku. Početkom ove godine njegov stariji sin Micheál Neeson, priznao je da se od tada bori s ovisnošću. Iako je za vrijeme tih kobnih praznika imao svega 13 godina, Micheál nikako nije mogao preboljeti iznenadni gubitak majke. To ga je odvuklo u ralje ovisnosti. Ipak, uz pomoć mlađeg brata i oca, uspijeva se odviknuti, ali ništa ne može umanjiti tugu zbog gubitka majke. Neeson je zbog ovog nesretnog slučaja dugo odbijao davati intervjue.

Dok u stvarnom životu nikako nije mogao pomoći supruzi Natashi, u filmu 96 sati, koji je na rasporedu u subotu u 22:10 na RTL-u, učinit će sve da spasi kćer koja na putovanju pada u ruke albanske mafije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO NA RTL-U

MUZIČKI MEGASPEKTAKL 'SUPERSTAR' JE U HRVATSKOJ: PRIJAVI SE ODMAH I ZAPALI TRENDING!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba