Novosti

'Tri, dva, jedan - peci!' traži nove slastičarske natjecatelje – u parovima!

Treća sezona najslasnijeg RTL-ovog kulinarskog formata u potrazi je za novim natjecateljima! Ako ste vješti u spravljanju najukusnijih deserata, ako ste spremni suočiti se s izazovima koje će pred vas staviti vrsni stručnjaci na području slastičarstva i imate savršenu osobu s kojom biste podijelili titulu najboljeg hrvatskog slastičarsko-amaterskog para i osvojili 50 tisuća kuna – prijavite se već sada!

Press
12.10.2016 16:17

Show koji je već u prvoj sezoni osvojio gledatelje i postao najgledaniji program u terminu emitiranja ponovno se vraća na male ekrane. I ove godine slastičarsko-natjecateljski show 'Tri, dva, jedan – peci!' traži nove slastičarske nade i entuzijaste koji se pred kamerama, stručnim žirijem i gledateljima žele okušati u pripremi tradicionalnih slastica, dati oduška svojoj mašti i kreativnosti, ali i dokazati koliko su iskustveno i tehnički potkovani u brojnim kulinarskim izazovima.

Marijana Zlomislić , pobjednica prve sezone, svim zaljubljenicima u slatko savjetuje da se prijave jer ih čeka nezaboravno iskustvo:

Osim što sam upoznala divne ljude s kojima sam još uvijek u kontaktu, kroz show sam upoznala i sebe. U tih nekoliko epizoda sam sebi dokazuješ koliko možeš i znaš. Kroz pripremanje kolača i torti, te u razgovoru s ostalim natjecateljima i žirijem shvatila sam čime se uistinu želim baviti, a to je hrana."

S obzirom da se ove godine za novčanu nagradu i titulu najboljeg, natjecatelji bore u parovima, pobjednica druge sezone, Sanja Sajko, budućim natjecateljima predlaže da pripaze s kim se prijavljuju jer odabir može biti dvosjekli mač:

Svi koji se prijavljuju prilikom popunjavanja trebaju dobro razmisliti s kim će se natjecati u paru. Kada dođu stresni zadaci trebaš znati na koga se možeš osloniti, što tvoj kolega zna ili ne zna raditi. Da se mogu prijaviti ove godine, izabrala bih kolegicu s kojom se itekako dobro razumijem!", priznaje Sanja.

Ukoliko odlično baratate slastičarskim pojmovima i pećnicom, svoje najmilije često iznenađujete desertom od kojeg rastu zazubice i uvjereni ste da ćete se kao par odlično snaći u izazovima stručnih članova žirija – onda ste idealni kandidati!

Majke i očevi, bake i djedovi, rođaci, prijatelji, susjedi i poslovni suradnici - prijavite se za sudjelovanje u novoj sezoni 'Tri, dva, jedan – peci!' putem telefona 060 501 552 (cijena: 3,49 kn/min (fiks.) i 4,78 kn/min (mob.)) ili ispunite upitnik na web stranici www.rtl.hr/prijave