Novosti

TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT! Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' godinama ljubi tri desetljeća mlađu kolegicu

Od 2015. godine u sretnoj je vezi s kolegicom Sarah Paulson, a često se njihova ljubav našla na meti negativnih komentara jer je razlika između njih čak 32 godine

RTL.hr
27.11.2022 20:00

Glumicu Holland Taylor , zvijezdu serije 'Dva i pol muškarca' u mladosti su je zvali Penny, zbog crvene kose koja je podsjećala na boju kovanice. Studirala je dramu i glumu, a najveća životna želja bila joj je uspjeti na Broadwayu. Nakon gotovo 15 godina malih u neprimjetnih uloga, baca se na film i televiziju.

Na početku su to bili Bosom Blues s Tomom Hanksom i Lov na krvavi dijamant , a kasnije su uslijedili Trumanov show , Plavuša s Harvarda , Spy kids 2 i drugi.

Krajem 1990-ih i početkom 2000-ih glumi u serijama Ally McBeal , Pravda za sve , Ženske priče , ali ipak nam je najpoznatija kao Evelyn Harper , ne baš brižna majka Charlieja i Alana.

U stvarnom životu djelomično je slična Evelyn - obiteljski život joj nikad nije bio blizak. Iako joj je 78 godina,pred olatar nikad nije stala,ali uvijek ponosno ističe kako ima petero nećaka i nećakinja. Da je ukorak s vremenom, dokazuje i njezin Twitter profil na kojemu se oglasila preko 24 i pol tisuće puta! Aktivna je u humanitarnom radu, a posebno se zalaže za prava LGBTQ zajednice.

Sarah Paulson i Holland Taylor

Od 2015. godine u sretnoj je vezi s kolegicom Sarah Paulson, a često se njihova ljubav našla na meti negativnih komentara jer je razlika između njih čak 32 godine.

"Moji izbori ljubavnih partnera nisu bili konvencionalni, a ideja da je to nešto drugačije pobuđuje pažnju. Ukoliko su moji životni izbori trebali biti određeni time šta je od mene očekivala zajednica sa obje strane, onda bi to cjelokupnu stvar učinilo običnom, a tako ne želim da se osjećam. Ono što sa sigurnošću mogu reći jeste da sam apsolutno zaljubljena, a ta osoba je Holland Taylor'', rekla je Sarah 2016. za New York Times.

I Penny je svojedobno komentirala odnos s 32 godine mlađom partnericom.

"Pripadam starijoj generaciji te me veoma iznenađuje način na koji ljudi govore o ličnom stvarima bilo koje vrste u medijima. To mi je neprirodno. Ne znači da nije dobro, ali potrebno je prilagoditi se. A Sarah, naravno, dolazi iz druge generacije, prilično je savremena. U početku mi je bilo teško da izađem iz privatnosti. Ali, za mene je bilo dobro što se to dogodilo na tako lijep način", kazala je 2018. godine začasopis InStyle.

Njezine zgode i nezgode, pogotovo kada je maleni Jake u blizini, možete gledati od ponedjeljka do petka na RTL 2 .