Play ponuda
Play ponuda
subota u 22:15

TV premijera špijunskog trilera 'Crveni vrabac' večeras na RTL-u!

Jennifer Lawrence je za ovu ulogu dobila nevjerojatnih 15 miliijuna dolara

Image
RTL.hr/ 10.9.2022. u 16:30
Play ponuda

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) uspješna je balerina, ali istovremeno jako posvećena bolesnoj majci, koju i uzdržava. Nakon teške ozljede s plesnom karijerom je gotovo, no njezin stric Ivan (Matthias Schoenaerts), koji radi za rusku obavještajnu službu, daje joj ponudu koju ne može odbiti. Njezin zadatak je zavesti Dimitrija Ustinova (Kristof Konrad), ruskog gangstera, a zauzvrat će njezina majka dobiti toliku potrebnu zdravstvenu skrb. Dominika i Ustinov se sastaju, a on je odvodi u sobu i siluje. Tijekom napada na nju ubije ga ruski agent, po naređenju Ivana. Sada je pred Dominikom nova odluka; ili će postati ruska agentica ili će biti pogubljena jer je svjedočila Ustinovom ubojstvu. U međuvremenu, u Moskvi djeluje agent CIA-e Nate Nash (Joel Edgerton). I dok se on sastaje s ruskom krticom u Gorky parku, prilazi im policija pa Nash diverzijom omogućuje krtici, koju Rusi nazivaju Marble, da pobjegne. Nash je vraćen u SAD, no tvrdi da je on jedina osoba s kojom će Marble surađivati.

Prema istoimenom romanu Jasona Matthewsa snimljen je odličan špijunski triler “Crveni vrabac” Francisa Lawrencea, koji se proslavio “Igrama gladi”, gdje je glavnu ulogu ponijela prelijepa i sjajna Jennifer Lawrence, baš kao i u “Crvenom vrapcu”. Osim nje, tu su Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i Jeremy Irons, no mora se reći da je Jennifer Lawrence gotovo sama iznijela film i pokazala još jednom zašto je jedna od najtraženijih glumica svijeta. Napeti film, koji je dobro prošao u kinima, ne donosi neku novost u scenariju, no vrhunski stiliziran pravi je užitak za gledanje, a uz sjajnu glumu Jennifer Lawrence te misterij, tj. iznenađenje koje će prirediti otkrivanje identiteta krtice, nudi više nego dovoljno da se ne odvajate od ekrana.

Image

Crveni vrabac

igrani film, špijunski triler
SAD - 2018
Subota, 18. lipnja u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU S POZNATIM GLUMCEM

Arben Bajraktaraj u 'Besi' glumi šefa albanske mafije, za RTL.hr kaže: 'Živim za uloge, a izgleda da u sebi imam nešto opasno'

Play ponuda

Više s weba