Play ponuda
Play ponuda
Moderna obitelj

Ty Burrell zamalo nije dobio ulogu Phila Dunphyja

Sitcom 'Moderna obitelj' fenomen je koji oduševljava generacije gledatelja diljem svijeta još od 2009. godine kada je s emitiranjem krenula prva sezona.

Image
Press/ 22.8.2017. u 15:00
Play ponuda

Brojne osvojene nagrade i pohvale kritičara jasan su znak kako se glumačka postava izvrsno uklopila u koncept serije te kako zajedno funkcioniraju gotovo savršeno, a i same  zvijezde serije često ističu kako se međusobno druže i izvan seta. No jeste li ikada pomislili da je ulogu nekog  člana ove urnebesne obitelji vrlo lako mogao dobiti neki drugi glumac?

To se zamalo dogodilo Tyu Burrellu koji u seriji tumači simpatičnog, ali pomalo djetinjastog i nespretnog Phila Dunphyja. Njegova je uloga prvo ponuđena Mattu LeBlancu, odnosno popularnom Joeyju iz kultnih 'Prijatelja'.

Image
Foto: Photo by Jason LaVeris/FilmMagic
Image
Photo by Jason LaVeris/FilmMagic

Nakon završetka snimanja spomenute serije 'Prijatelji' 2004. godine, LeBlanc je otišao na zasluženu pauzu, no 2009. godine na njegovom se stolu našao scenarij pilot-epizode 'Moderne obitelji'. ''Ponuđena mi je uloga Phila Dunphyja. Sjećam se da sam tada, čitajući scenarij, pomislio kako je zbilja dobar. No nisam ja bio čovjek za taj projekt i učinio bih veliku nepravdu da sam prihvatio ulogu'', iskreno je izjavio LeBlanc u nedavnom intervjuu.   

Da je LeBlanc kojim slučajem ulogu prihvatio, ponovno bi se našao na setu sa starim znancem Edom O'Neilom, koji u 'Modernoj obitelji' tumači glavu obitelji, Jaya Pritchetta, no gledateljima je svakako najpoznatiji kao Al Bundy u omiljenoj seriji 'Bračne vode', koja se prikazivala i u programu RTL-a. Upravo je u navedenoj seriji Matt LeBlanc odigrao gostujuću ulogu.

Nakon što je  obavijestio autore serije kako ipak neće prihvatiti ponudu, oni su ulogu ponudili Tyju Burrellu koji je vrlo brzo opravdao ukazano povjerenje te, kao Phil Dunphy,  osvojio dvije nagrade Emmy.

Tyja Burrella i ostale članove 'Moderne obitelji' pratite od ponedjeljka do petka u 23:25 na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba