Novosti

U emisiji su se svađali: Marijana Črlenec rekla što misli o zarukama Antonije i Srećka iz 'Ljubav je na selu'

Marijana je u 11. sezoni pokušala osvojiti Srećka, no njegovo je srce pripalo 'zlatnoj djevojci' Antoniji

RTL.hr
03.05.2020 09:56

Marijana Črlenec u internacionalnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' otputovala je u Kanadu na farmu Srećka Ponjavica ne bi li osvojila njegovo srce, no to joj nije uspjelo. Njene konkurentice bile su Martina Serdar te Antonija Beščec , Srećkova 'zlatna djevojka'. I dok se s Martinom sprijateljila, s Antonijom nije uspjela pronaći zajednički jezik. Do konflikta među sudionicima emisije došlo je kada su Srećko i Antonija otišli sami u posjet Martini, koja je zbog bolesti bila u hotelu kako bi se brže oporavila. Marijana je to paru jako zamjerila pa su ona i Martina na finalnom tulumu farmera i kandidatkinja sjele za drugi stol, no čini se kako je sve to iza njih jer ju je vijest o zarukama Antonije i Srećka iskreno obradovala.

Antonija i Marijana

"Jako mi je drago što su se zaručili. Zaljubili su se i žive zajedno pa je lijepo što će se i vjenčati. Sretna sam zbog njih", rekla je Marijana za RTL.HR.

Črlenec je sudjelovala i u 12. sezoni gdje je zavela Hakiju Špagu , no nije ostala u vezi s njim. Za RTL.HR rekla je da se najviše zbližila s Bahrom Zahirović .

"Ona je prekrasna osoba. Čujemo se jednom tjedno i onda razgovaramo po sat vremena. Kada sam tužna ili trebam savjet, Bahra me sasluša", rekla je Marijana.