Novosti

U iznimno napetom finalu ovaj je put mladost pobijedila iskustvo

Za titulu Total Wipeouta i novčanu nagradu od 90 tisuća kuna 20 natjecatelja mora proći četiri zahtjevne faze: The Qualifier, The Sweeper, The Dreadmill i veliko finale - Wipeout Zone.

RTL.hr
06.05.2020 19:00

Zabavne poligone i pokušaje natjecatelja da ih uspješno prođu duhovito komentiraju Goran Vugrinec i Vlatko Štampar .

Počelo ih je 20, no nakon zahtjevnih poligona u prvoj fazi ostalo je samo 12 najspretnijih, koje očekuje The Sweeper . Dva hidraulična čistača istovremeno se rotiraju sve brže i brže i pokušavaju udariti natjecatelje koji ne smiju pasti sa stupa. Traži se šest najboljih, a da bi sve bilo još kompliciranije,natjecatelji su u vrećama.

Uslijedio je još jedan zahtjevan poligon - The Dreadmill ili traka za trčanje. Natjecatelji su podijeljeni u parove; tri runde, svaka runda dva natjecatelja, trče dok ih gađaju kuglama, a novi poligon uvijek nosi i nova uzbuđenja.

Posljednji poligon prolaze tri najbolja natjecatelja koji će se prvo spustiti toboganom, potom slijede kratko kupanje, utrka s bačvama, penjalica sa slapom, niz prepreka do cilja, a sve kako bi ostvarili najbolje vrijeme. Finalisti su Ricky , Andy i najstariji natjecatelj Less , za kojeg je navijala publika, no Ricky je ipak bio brži.

Zabavni game show Total Wipeout" gledajte od ponedjeljka do petka u 17.40 sati na RTL-u!