Novosti

Udala se Lucija iz Života na vagi': Pokazala djelić atmosfere sa luksuzne proslave

Lucija je u showu "Život na vagi" sudjelovala 2017. godine, a iako je ispala prva, kasnije je otkrila kako je upravo tamo usvojila zdrave navike

Ana Samardžić
04.09.2022 13:05

Lucija Šarić , koja je mnogima poznata kao jedna od sudionica RTL-ovog showa ''Život na vagi'' , sa svojim je pratiteljima podijelila sretnu vijest. Naime, ovoga vikenda Lucija i njezin partner Marko Lončarek izgovorili su sudbonosno da'.

Lucija Šarić

Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je tek djelić atmosfere pa jetakopokazala bijeli Mercedes s kojim je išla u crkvu, a pokazala je i snimku prvog plesa.

Lucija Šarić

Za svoj poseban dan odlučila se za dugu vjenčanicu sa dekolteom,a kosa joj je bila raspuštena te valovita. U rukama je imala i buket od bijelih i ružičastih ruža.

Prisjetimo se, Marko ju je zaprosio u gradu Como u Italiji, a ranijeje otkrila i kako joj je partnerpodrška u svemu.

"Sada je vrijeme za obitelj", rekla je svojedobno.

Lucija Šarić

Prije nekoliko tjedana Lucija je na poznatom grčkom otoku Mykonosu organizirala luksuznu djevojačku zabavu na kojoj je uživala s prijateljicama, a trenutke sa slavlja podijelila je i na društvenim mrežama.

Inače, Lucija je inače kći Marijana Šarića , hrvatskog tajkuna, osnivača Europatradea i više od 20 godina zastupnika Samsunga za Hrvatsku. Već godinama nalazi se na listi najbogatijih ljudi u Hrvatskoj.

Lucija je u showu "Život na vagi" sudjelovala 2017. godine, a iako je ispala prva, kasnije je otkrila kako je upravo tamo usvojila zdrave navike. Iz kuće je izašla sa samo 7,9 kilograma manje, ali idućih je godina ukupno izgubila čak 70 kilograma, a svojim se rezultatima redovito hvali.